Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 386 III 1055NC Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijke doorzonwoning op de derde etage in de populaire wijk Bos en Lommer, stadsdeel West. Dit 3 kamer appartement heeft een ruim balkon aan de achterkant en biedt volop mogelijkheden om het compleet in te richten naar eigen smaak.

Indeling
Via het nette gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de derde en tevens bovenste verdieping van het complex. Je stapt binnen in de hal die toegang verleend tot de woonkamer, keuken, badkamers en twee slaapkamers. De woonkamer betrekt de hele lengte van de woning waardoor je uitzicht hebt op de voorkant alsmede de achterkant! Aan de achterkant is een ruim balkon van circa. 8 m2 aanwezig, deze is gelegen op het Noordoosten. De keuken is voorzien van een keukenblok en hier is tevens de wasmachine-aansluiting. De eerste slaapkamer aan de voorkant van het appartement het een unieke erker waardoor veel licht naar binnen valt. De tweede slaapkamer aan de achterkant geeft mogelijkheid bij de keuken te betrekken. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet aanwezig.

Omgeving
Gelegen in stadsdeel West met onder andere het Westerpark op loopafstand en de Jordaan en het centrum van Amsterdam op fietsafstand. In het Westerpark kun je heerlijk recreëren, je kunt genieten van verschillende activiteiten zoals culturele evenementen & festivals en/of sporten en tal van leuke cafés en restaurants bezoeken.
Ook supermarkten, een bakker, een slager, een groenteboer, een toko zijn allemaal in de buurt te vinden.
De verbinding met verschillende uitvalswegen is goed en ook per openbaarvervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar. Parkeren kan op de openbare weg middels een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam.

VvE & Grondsituatie
De Vereniging van Eigenaars wordt bestaat uit de 4 woningen aan de Admiraal de Ruijterweg 386 en wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen €268,78 per maand (begroting 2021). De grond is belast met erfpacht en de jaarlijkse canon is €263,16, het huidige tijdvak loop tot 15 oktober 2046.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 64 m˛ (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Heerlijke doorzon woonkamer
- Professioneel beheerde VvE – servicekosten van €225,53 per maand
- Erfpacht canon van €263,16 per jaar, huidige tijdvak loopt t/m 15 oktober 2046
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Projectnotaris: Notariskantoor Spier en Hazenberg
- Oplevering in overleg, kan snel

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder