Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 414 III 1055ND Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een geweldige kans op deze ideale stadse locatie: Admiraal de Ruijterweg 414 III is toe aan nieuwe bewoners! In het superhippe Bos en Lommer, op een gunstig deel van de Admiraal de Ruijterweg, ligt dit goed ingedeelde drie- kamerappartement met gigantisch dakterras van circa 66m˛. Vanaf het terras heb je de hele dag zon en een schitterend uitzicht over de stad.

Het is een licht appartement, met een goede indeling. De huidige woon/-eetkamer heeft een open keuken met diverse apparatuur en uitzicht aan de straatzijde. Aan de achterzijde; twee in grootte variërende slaapkamers met aangrenzend een balkon, een grote badkamer voorzien van ligbad en toilet en een ruime hal. In deze hal bevindt zich de interne trap naar het fraaie dakterras waar ultiem genoten kan worden op zonnige dagen.

Bos en Lommer is een geliefde woonomgeving met het Bos en Lommerplein, het Erasmuspark, het Westerpark met alle gezellige cafés en coole hardloop- en wandelpaden op fietsafstand. BoLo, zoals de happy bewoners hun wijk noemen, biedt een heerlijke woonomgeving in Amsterdam. De dagelijkse boodschappen doet men hier het liefst bij de diverse bakkers, slagers en groentewinkels. Maar er zijn ook grotere supermarkten. Naar de Jordaan en het centrum van Amsterdam pak je natuurlijk je fiets, maar met de auto is het ook slechts enkele minuten naar de ringweg A-10 en de A-5. De tramverbinding met station Sloterdijk is vlakbij. Genieten op het Westergasterras of op je eigen balkon: het kan allemaal.

VvE
De VvE bestaat uit 11 appartementsrechten en is in professioneel beheer. De servicekosten bedragen thans circa €129,42. Er is een MJOP.

Grondsituatie
De woning is gelegen op EIGEN GROND.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 75 m˛ (meetrapport aanwezig)
- Plafondhoogte 3,20 m
- Dakterras van ca. 66 m˛
- Dak volledig vernieuwd in 2020
- Geweldig uitzicht
- Eigen grond
- Gezonde en actieve VvE
- Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
292 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder