Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 474 1 1055NH Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 425.000 

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Sfeervolle en lichte 3 (voormalige 4) kamerwoning met zonnig balkon! Deze fraaie woning beschikt verder over 2 (evt. 3) slaapkamers, riante woonkamer met doorgebroken zijkamer, nette keuken en badkamer en een apart toilet. De woning ligt in stadsdeel West in het hippe Bos en Lommer (BoLo). Op loopafstand treft u o.a. het Westerpark, Bos en Lommerweg, station Sloterdijk en het Erasmuspark.

** ENGLIS TRANSLATION SEE BELOW **

Indeling
Hal/entree; riante woonkamer met doorgebroken zijkamer (evt. 3e slaapkamer); keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine; 2 slaapkamers aan de rustige achterzijde, beide met een deur naar het balkon; badkamer met ligbad en wastafel; apart toilet; heerlijk balkon aan de achterzijde.

Omgeving:
Het appartement ligt in de hippe wijk Bos & Lommer vlakbij de stadsparken Westerpark en Erasmuspark, waar u heerlijk kunt wandelen, sporten en recreëren. Aan de Bos en Lommerweg kunt u terecht voor alle dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het theater Poppodium en café restaurant Mozaïek en No Man’s Art Gallery (kunstgalerij en gezellige bar) liggen op loopafstand. De Westergasfabriek biedt verschillende restaurants, een bioscoop, uitgaansgelegenheden en in de zomer worden er tal van concerten en festivals gehouden. Bos en Lommer is volop in beweging; er zijn allerlei originele initiatieven, opvallende nieuwe projecten en culturele festiviteiten. Deze hippe buurt biedt verder tal van koffietentjes, pop-up stores en diverse hotspots.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en ligt vlakbij station Sloterdijk. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10 en er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning. Fietsafstand tot het centrum is circa 10-15 minuten.

Vereniging van Eigenaren
Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren bestaande uit 4 leden. De administratie wordt door de eigenaren zelf beheerd. Er is een actueel Meerjaren Onderhoudsplan en de servicekosten bedragen € 85,- per maand.

Bijzonderheden
- Gesplitst in 2001
- Lage erfpachtcanon; € 412,57 per jaar (einde tijdvak 15-05-2050)
-Mogelijkheid tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht met de korting van 2019!
- Bouwjaar 1934
- Actieve VvE; servicekosten € 85,- per maand
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Energielabel D
- Woonoppervlakte 70m² (meetrapport aanwezig)
- Zonnig balkon op het oosten
- 2 evt. 3 Slaapkamers
- Intergas Hr combiketel uit 2015
- Parkeervergunning per direct verkrijgbaar
- Oplevering in overleg


** ENGLIS TRANSLATION **

Charming and light 3 (former 4) room apartment with a sunny balcony! This lovely apartment has 2 (possible 3) bedroom, specious living room, kitchen, bathroom and separate toilet. This apartment is in situated in West in the popular area Bos en Lommer (BoLo)
Walking distance from the Westerpark, Bos en Lommerweg, stations Sloterdijk and the Erasmuspark.

Layout
Entrance: specious living room with an extra (open) room (possible 3rd bedroom), kitchen with stove, hood oven, dishwasher; 2 bedrooms at the quite rear side, both with a door connected to the balcony; Bathroom with a bathtub and sink; separate toilet; lovely balcony at the rear side.

Surroundings
This apartment is in the modern area of Bos en Lommer close to the Westerpark and Erasmuspark, good for walk, sports or picknick. All facilities for your daily and non-daily shopping can be found at the Bos en Lommerweg. The theater ‘Poppodium, café /restaurant Mozaïek and the No man’s Art gallery are walking distance. The Westergasfabriek offers several restaurants, cinema and great bar’s also a lot of original and new projects and cultural festivity’s.
This hip and modern neighborhood has a lot of great coffee/ lunchroom’s, pop-up stores and other hotspots.

Accessibility
The house is easily accessible by public transport (bus/tram) and is close to the station Sloterdijk. Within walking distance there are several tram and bus connections. By car there is a quick connection to the Ring A10, at the moment there is no waiting list to get a parking permit. Within 10-15minutes by bike you’re in the centre!

Owners Association
This active VvE consists of 4 members. The administration is in own management. The service costs are € 85,- per month.

Specifics
- Split in 2001
- Low ground lease canon; € 412,57 per year (until 15-05-2050)
- Possible to use the offer of 2019 for a fixt ground lease!
- Built in 1934
- Active VvE; service cost € 85,- per month
- Fully double glazing
- Energy label D
- Total living area 70m2 (measurement report available)
- Sunny balcony on the East
- 2 possible 3 bedrooms
- Intergas HR combination kettle from 2015
- Parking permit direct available!
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-02
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Energielabel
Klasse D
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder