Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 480 - II 1055NH Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 345.000 

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*English text below*
Wat een licht! Dit gezellige 2/3-kamerappartement op de tweede verdieping aan de rand van Bos en Lommer is nu beschikbaar! Zit heerlijk op je balkon met uitzicht op de gezellige binnentuin, sta binnen enkele minuten op station Sloterdijk of steek de straat over en loop het Westerpark in.

Indeling:
Je komt via de algemene trap bij het de centrale voordeur. Het trappenhuis is netjes gestoffeerd en brengt je tot de entree van het appartement op de tweede verdieping. Vanuit de hal kom je aan de voorzijde in de ruime en zeer lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer. Deze eetkamer kan eenvoudige worden verbouwd tot keuken of tot tweede slaapkamer. De grote raampartij geeft heerlijk veel licht en vrij uitzicht. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met onder andere inductiekookplaat en wasmachineaansluiting en toegang tot het balkon. De royale slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon en geeft toegang tot de frisse badkamer met inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet. Op zolder is er nog een zeer ruime berging die is voorzien van een nette laminaat vloer. De woning is netjes afgewerkt en er ligt door de gehele woning een keurige vloer.

Omgeving
Deze woning ligt aan het einde van de Admiraal de Ruijterweg, vlakbij de Haarlemmerweg in Stadsdeel West. In de nabije omgeving is eigenlijk alles te vinden. Van leuke restaurantjes en cafeetjes, tot winkels met de dagelijkse benodigdheden. Zo zijn het Bos en Lommerplein en de gezellige Bos en Lommerweg op loopafstand. Maar ook voor het Westerpark hoef je eigenlijk alleen maar de straat over te steken en je kunt al genieten van het groen en de rust. Alles binnen handbereik dus. Daarnaast ben je binnen enkele minuten fietsen op station Amsterdam Sloterdijk waar trein, metro, tram en bus vertrekt. En ook met de auto zijn de uitvalswegen zeer goed te bereiken, je rijdt zo via de N200 naar Haarlem en bent tevens binnen enkele minuten op de Ring A10-West.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 58m2 (NVM meetrapport aanwezig)
- Balkon: 6m2
- Berging: 12m2
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 137,82
- Erfpacht afgekocht tot 16 mei 2050
- Oplevering in overleg

*** English text ***

What a light! This homey 2/3-room apartment on the second floor on the edge of Bos en Lommer is now available! Sit on your balcony with a view of the cozy courtyard, enter Sloterdijk station in a few minutes or cross the street and walk into the Westerpark.

Layout:
You reach the central front door via the general stairs. The staircase is neatly upholstered and takes you to the entrance of the apartment on the second floor. From the hall you enter the spacious and very bright living room with adjoining dining room. This dining room can easily be converted into a kitchen or a second bedroom. The large windows provide lots of light and an unobstructed view. At the rear is the kitchen with, among other things, an induction hob and washing machine connection and access to the balcony. The spacious bedroom has French doors to the balcony and gives access to the fresh bathroom with walk-in shower and sink. There is a separate toilet. In the attic there is a very spacious storage room with a neat laminate floor. The house is nicely finished and there is a neat floor throughout the house.

Surroundings
This house is located at the end of the Admiraal de Ruijterweg, near the Haarlemmerweg in Stadsdeel West. In the vicinity you can actually find everything. From nice restaurants and cafes, to shops with daily necessities. For example, the Bos en Lommerplein and the cozy Bos en Lommerweg are within walking distance. But also for the Westerpark you really only have to cross the street and you can already enjoy the greenery and tranquility. So everything within reach. In addition, you are within minutes cycling at Amsterdam Sloterdijk station where train, metro, tram and bus depart. The roads are also very easy to reach by car, you can drive via the N200 to Haarlem and you are also within a few minutes on the Ring A10-West.

Particularities
- Living area: 58m2 (NVM measurement report available)
- Balcony: 6m2
- Storage: 12m2
- Active Owners Association, monthly contribution € 137.82
- Annual ground lease payments surrendered until May 16, 2050
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder