Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 480 3 1055NH Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

(English below)
Leuk en licht 4 kamerappartement op de derde en vierde verdieping in de gewilde Bos & Lommer. Het appartement is ruim en goed ingedeeld en voorzien van een heerlijk balkon. Het appartement ligt aan een ventweg, heeft vrij uitzicht en bevindt zich op steenworp van het Westerpark.

Indeling
Je komt via de algemene trap bij de centrale voordeur. Het trappenhuis is netjes gestoffeerd en brengt je tot de entree van het appartement op de derde verdieping.

Vanuit de hal kom je aan de voorzijde in de zeer lichte woonkamer met halfopen keuken voorzien van koelkast, vaatwasser, oven en magnetron. Via de trap in de woonkamer kom je bij de extra kamer die voorzien is van een wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers met toegang tot het balkon, op het oosten (ochtendzon). Tevens via de hal toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. De woning is in nette staat, voorzien van een eikenvloer.

Omgeving
Deze woning ligt aan het einde van de Admiraal de Ruijterweg om de hoek van de Haarlemmerweg in de gezellige wijk Bos en Lommer. Het Bos en Lommerplein ligt op loopafstand met een diversiteit aan restaurants en cafe's. Voor de dagelijkse boodschappen is de supermarkt op 2 minuten loopafstand al te vinden. Voor sport, vertier en een beetje relaxen ligt het Westerpark om de hoek. Ook zijn Station Sloterdijk en de uitvalswegen (A10 en N200) goed te bereiken. Met 15 minuten ben je in het centrum van Amsterdam.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 69,2 m2 (NEN meetrapport aanwezig)
- Balkon op het oosten, ca. 6m2
- Actieve en professioneel beheerde VvE (De Nieuwe Wereld VVE Beheer)
- Servicekosten € 136,39
- De woning is voor het laatst gerenoveerd in 2009
- Erfpacht afgekocht tot 15 mei 2050, aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan
- Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
- Oplevering in overleg

**Van deze woning is een unieke, eigen woningwebsite beschikbaar. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.**

**

Nice and bright 3 bedroom apartment on the third and fourth floor in the popular Bos & Lommer area. The apartment is spacious and well laid out and has a lovely balcony. It's located on a paralel road, has an unobstructed view and is only a stone's throw from the Westerpark.

Layout
You reach the central front door via the general stairs. The stairwell is neatly upholstered and takes you to the entrance of the apartment on the third floor.

From the hall you enter the very bright living room with semi-open kitchen with refrigerator, dishwasher, oven and microwave. Via the stairs in the living room you reach the extra room, which is equipped with a washing machine connection. At the rear are two bedrooms with access to the balcony, facing east (morning sun). Also through the hall access to the bathroom with bath, shower, toilet and sink. The house is in neat condition, with oak wooden flooring.

Surroundings
This house is located at the end of the Admiraal de Ruijterweg around the corner of the Haarlemmerweg in the popular Bos en Lommer district. The Bos en Lommerplein is within walking distance with a variety of restaurants and cafes. For daily shopping, the supermarket is a 2-minute walk away. For sports, entertainment and a bit of relaxation, the Westerpark is just around the corner. Sloterdijk Station and the highways (A10 and N200) are also easily accessible. In 15 minutes you are in the center of Amsterdam.

Particularities
- Living surface ca. 69.2 m2 (NEN measurement report available)
- East-facing balcony, approx. 6m2
- Active and professionally managed VvE
- Service costs € 136.39
- The house was last renovated in 2009
- Leasehold surrendered until May 15, 2050, application for a switch to perpetual lease has been made under the favorable conditions
- Easily accessible by car and public transport
- Delivery in consultation

**A unique website is available for this property. Download the brochure for the link to the website where you can find all the details of this property**
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-21
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder