Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 481 1 1055MH Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Prachtige recent gerenoveerd 3 kamer appartement ( 51 m2 ) op de eerste etage in het populaire Bos en Lommer. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer ( trams en bussen) en met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10, A4 en A9 en de luchthaven Schiphol. Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Via de eigen ingang kom je in de hal terecht. Links daarvan bevindt zich de woonkamer met een prachtige open keuken voorzien van diverse apparatuur ( 30 m2) met aansluitend het balkon. De woning heeft 2 slaapkamers ( 6.50 en 13.50 m2) De gehele woning is voorzien van laminaat. De gerenoveerde badkamer heeft een douche.

Max. 2 werkende delers
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 11 p/m
Aanmeldingsdatum
03-12-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder