Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 482 /3 1055NH Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 539.000 

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
113 m²
Aantal kamers
7

Omschrijving

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****
Admiraal de Ruijterweg 482-3
Geheel gerenoveerde, bovenwoning van 113 m op de Admiraal de Ruijterweg. Het appartement is voorzien van 4 slaapkamers, een balkon en een ruime en suite woon-eetkamer met veel licht en vrij uitzicht. Het appartement is recent volledig gerenoveerd, geschilderd en voorzien van een mooie, brede houten planken, vloer. De Admiraal de Ruijterweg ligt nabij verschillende leuke buurten in Amsterdam en tevens op loopafstand van het Westerpark.

Indeling
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de 2e verdieping, hier ligt de eigen entree van het appartement. Trap naar de 3e verdieping. Hier komt u binnen op de ruime overloop met aan uw linkerhand de nieuwe keuken, voorzien van inbouwapparatuur, en separate Smeg koelkast. Vanuit de keuken is het balkon op het oosten bereikbaar. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich tevens een ruime slaap-werkkamer met een aangrenzende wasruimte en openslaande deuren naar het balkon. Aan de voorzijde van de woning ligt over de gehele breedte een ruime charmante woon- eetkamer en suite met originele schuifdeuren. Deze gezellige woon-eetkamer heeft vrij uitzicht over het groene plein. Tevens bevindt zich op deze verdieping een gasten toilet.
Royale trap naar de vierde verdieping, hier bevinden zich 3 slaapkamers en een royale badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafels met meubel, toilet en handdoekradiator. Vanuit de overloop is er toegang tot het platte dak aan de achterzijde, indien gewenst bestaat hier de mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras. Koper moet hiervoor zelf nog de benodigde vergunningen aanvragen.

Ligging
De Admiraal de Ruijterweg 482-3 ligt in Bos en Lommer en nabij de Baarsjes. Met de fiets bevindt u zich binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. U rijdt binnen 2 minuten de ring A10 op. Tram 19 richting Sloterdijk en centrum is op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Bos & Lommerweg, een winkelstraat met verschillende Supermarkten en speciaal winkels. Ook zijn er vele restaurants en cafe's in de directe omgeving zoals bijvoorbeeld Cafe Restaurant Amsterdam. Het populaire Westerpark is op loopafstand met diverse cafe's, creatieve en culturele activiteiten het hele jaar door met onder andere De Rollende keukens, een foodfestival voor jong en oud. Zowel voor de ontspanning als het sporten zijn het Westerpark en het Erasmuspark om de hoek. De kindvriendelijke buurt biedt tal van speeltuinen, kinderboerderijen, kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen.

Bijzonderheden
- 113 m
- Erfpacht afgekocht tot 2050, AB 1994
- 4 slaapkamers
- Vrij uitzicht
- Professionele, gezonde VvE, servicekosten 130,-

*****ENGLISH TRANSLATION*****
Admiraal de Ruijterweg 482-3
Completely renovated, upstairs apartment of 113 m on the Admiraal de Ruijterweg. The apartment has 4 bedrooms, a balcony and a spacious en-suite living-dining room with lots of light and unobstructed views. The apartment has recently been completely renovated, painted and equipped with a beautiful, wide wooden planks, floor. The Admiraal de Ruijterweg is located near several nice neighborhoods in Amsterdam and also within walking distance of the Westerpark.

Layout
Via the well-kept stairwell you reach the 2nd floor, here is the apartment's own entrance. Stairs to the 3rd floor. You enter the spacious hall way with the new kitchen on your left, with built-in appliances, and a separate Smeg fridge. The east-facing balcony is accessible from the kitchen. At the rear of the apartment is also a spacious bedroom / study with an adjoining laundry room and doors to the balcony. At the front of the house is a spacious charming living room and suite with original sliding doors over the entire width. This cozy living-dining room has an unobstructed view over the green square. There is also a guest toilet on this floor.
Spacious stairs to the fourth floor, here are 3 bedrooms and a spacious bathroom with bath with shower, double sinks with furniture, toilet and towel radiator. From the landing there is access to the flat roof at the rear, if desired there is the option of constructing a roof terrace. The buyer must still apply for the necessary permits for this.

Location
The Admiraal de Ruijterweg 482-3 is located in Bos en Lommer and near the Baarsjes. You can reach the center of Amsterdam within 10 minutes by bike. You will enter the A10 ring road within 2 minutes. Tram 19 direction Sloterdijk and center is within walking distance. For daily shopping you can visit the Bos & Lommerweg, a shopping street with various Supermarkets and specialty stores. There are also many restaurants and cafes in the immediate area such as Cafe Restaurant Amsterdam. The popular Westerpark is within walking distance with various cafes, creative and cultural activities throughout the year, including De Rollende keukens, a food festival for young and old. Both for relaxation and sports, the Westerpark and the Erasmuspark are around the corner. The child-friendly neighborhood offers numerous playgrounds, children's farms, daycare centers, primary and secondary schools.

Particularities
- 113 m
- Leaseground, rent has been paid untill 2050, AB 1994
- 4 bedrooms
- Unobstructed view
- Professional, healthy Owners Association, service costs 130.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder