Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 484 - 2 1055NH Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Te koop aangeboden:

Een modern verbouwd, vierkamer appartement op de 2e etage plus een verhuurbaar appartement van circa 23 vierkante meter op de zolderetage, gelegen aan de Admiraal de Ruijterweg tussen de Haarlemmerweg en de Bos en Lommerweg.

Indeling:
Tweede etage: Overloop, entree, hal, woonkamer, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, fonteintje en douche,keuken, balkon.

Verhuurbaar appartement (voormalige zolderbergingen) van circa 23 vierkante meter op de zolderetage, bestaande uit 2 slaapkamers, keuken, badkamer met toilet en douche.

Bijzonderheden:
Centrale verwarming en warm water door middel van een Hoog rendement CV-ketel.
Oplevering in overleg.

Erfpacht:
Het voortdurend recht van erfpacht, uitgegeven onder de Algemene Bepalingen van voortdurende erfpacht van 1994.
Erfpachter: Gemeente Amsterdam
Einddatum: 15 mei 2050.
Na deze datum zullen de Algemene Bepalingen en de canon worden herzien.
Canon: De canon bedraagt € 595,00 per jaar, te betalen in halfjaarlijkse termijnen.
Canonindexering om de 5 jaar.
Overstappen: De verkoper heeft de aanvraagdatum geregistreerd zodat nog gebruik gemaakt kan worden van de gunstige voorwaarden om over te stappen naar een eeuwigdurend recht van erfpacht.

Kadastraal:
Omvang: Gedeeltelijk perceel.
Soort eigendom: Erfpacht
Kadastrale gemeente: Sloten (Noord-Holland).
Sectie: C
Perceel: 10649, index A-12.

Locatie:
Stadsdeel West (Bos & Lommer) is populair en ligt prachtig tussen het Westerpark en het Erasmuspark. De buurt heeft zich afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een heerlijke woonomgeving met sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan horeca en winkels.
Centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen (ringweg A-10), winkelvoorzieningen aan de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein meet haar dagmarkt.


Vereniging van eigenaars (V.v.E.) Admiraal de Ruijterweg 478-484/ Haarlemmerweg 651 te Amsterdam.
De V.v.E. is actief en wordt professioneel beheerd door "De nieuwe Wereld vastgoedbeheer."

De servicekosten bedragen € 163,00 per maand (woning + berging).
De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 163 p/m
Aanmeldingsdatum
19-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²
Externe bergruimte
23 m²
Inhoud
302 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder