Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 509 H 1055MJ Amsterdam, Bosleeuw

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
128 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Ruime dubbele benedenwoning van ca. 128 m (NEN2580) met een zonnige tuin van ca. 118 m gelegen op het zuidwesten. Dit dubbele benedenhuis is volledig naar wens te renoveren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de woning uit te bouwen.

Kortom, een unieke mogelijkheid om een fantastisch dubbel benedenhuis te realiseren

INDELING
Middels de entree aan de voorzijde betreedt u de hal die toegang biedt tot de keuken, badkamer, woonkamer, eetkamer, 1e slaapkamer en trap naar het souterrain. Vanuit de eetkamer, slaapkamer alsook de keuken bereikt u de riante tuin. Vanuit de hal betreedt u de trap naar een ruim souterrain met aan de achterzijde van het huis twee slaapkamers.

UITBOUWEN
Optie 1: De mogelijkheid bestaat om over de gehele breedte van de woning 2 meter uit te bouwen, wat resulteert in een uitbreiding van 14 m. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vergunning vrij tevens een ruim tuinhuis te creren van nog eens een additionele 39m.

Optie 2: De tweede mogelijkheid is om alleen een groot tuinhuis te creren van ca. 53m.

Mogelijke vergunningen en/of toestemmingen van betrokken partijen en/of instanties zijn voor rekening en risico van koper.

EIGENDOMSSITUATIE
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond
- Erfpachtcanon: 770,65 per jaar (jaarlijkse indexering)
- Huidige periode van 1 Augustus 1999 t/m 31 Juli 2049
- Algemene bepalingen 2000 van toepassing
- Aanvraag afkoop eeuwigdurende erfpacht tijdig voldaan

VERENIGING VAN EIGENAREN
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
- Professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer
- Maandelijkse VvE bijdrage 97,20 per maand

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 128 m (NEN2580)
- Riante tuin van ca. 118 m gelegen op het zuidwesten
- Volledig naar wens te renoveren en/of uit te bouwen

OMGEVING
De woning is gelegen in Bos en Lommer. Het centrum van Amsterdam bevindt zich op 10 minuten fietsafstand. Het Westerpark, met al haar restaurants, cafs en culturele evenementen ligt binnen handbereik. Ook het Rembrandtpark, waar je heerlijk kunt wandelen en recreren is met 5 minuten fietsen te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Bos & Lommerweg met een verscheidenheid aan winkels en supermarkten, u kunt daar bijvoorbeeld terecht voor de AH, slager, bakker, visboer, notenwinkel en allerlei andere (speciaal)zaken. Er zijn diverse restaurants (La Casa di Michael, Abbey), cafs (No Man's Art Gallery & de bar) en leuke koffie tentjes (Friedhats FUKU Cafe) in de directe omgeving van de woning. Het appartement is per auto zeer goed bereikbaar vanaf de ringweg A10. Ook met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken: o.a. tramlijn 19 stopt bijna voor de deur en station Sloterdijk ligt op 15 minuten loopafstand van de woning.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-17
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
dubbel benedenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
128 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder