Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 51 2 1057JW Amsterdam, Kortenaerkwartier

Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk appartement (83 m2), gebouwd rond 1910, met prachtige en suite, balkon voorzijde, loggia achterzijde, 3 kamers, gelegen op eigen grond en uitzicht op het parkje van de Slatuinenweg.
Het appartement is gelegen in de Baarsjes op de grens met Oud West. In 2011 heeft er een grote renovatie plaats gevonden.
De VvE bestaat uit 1 pand met 3 eigenaren en is actief.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement ligt in stadsdeel De Baarsjes op de grens met Oud West en het Westerpark, dichtbij het centrum, op loopafstand van veel winkels, supermarkten en bijvoorbeeld de Ten Katemarkt. De geliefde Jordaan, met haar vele gezellige cafés en restaurantjes, is binnen tien fiets minuten bereikbaar. De woning is goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Zowel het Erasmuspark als het Rembrandtpark liggen in de buurt, en zowel het centrum van de stad als de Ring A10 zijn binnen korte tijd bereikbaar.

U heeft in deze omgeving een parkeervergunning nodig. De gemeente Amsterdam geeft aan dat momenteel de wachttijd 4 maanden bedraagt.

INDELING
Via het ruime en nette gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de tweede etage.
De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer en eetkamer zijn van elkaar te scheiden door middel van mooie en-suite deuren. Aan beide zijdes van de en-suite deuren zijn handige inbouwkasten aanwezig. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar het balkon welke zich aan de voorzijde bevindt. In de woonkamer is ook een sfeervolle schouw aanwezig. De eetkamer, tevens in het bezit van een schouw, heeft ook opslaande deuren naar een loggia. De loggia heeft over de gehele breedte ramen wat de ruimte extra licht maakt. De moderne keuken is ruim opgezet en beschikt over een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast / vriezer en combi oven/magnetron. Vanuit de keuken is ook een openslaande deur naar de loggia. De badkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een bad/douche combinatie en een wastafel. Het toilet is separaat.

EIGENDOM
De woning is gelegen op eigen grond.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de voorzijde en achterzijde, plaatselijk bekend gemeente Sloten, sectie C complexaanduiding 11795-A appartementsindex 3, uitmakende het één/zesde onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd ''Admiraal de Ruijterweg 51'' te Amsterdam en is in eigen beheer.
De maandelijkse bijdrage is €100,-. Er is een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- 83 m2 woonoppervlak
- En-suite deuren
- Balkon aan de voorzijde en loggia aan de achterzijde
- Achterzijde uitkijkend op groen
- Separaat toilet

-------------------------------------------------------------------------------

Lovely apartment (83 m2), built around 1910, with beautiful en suite, balcony at the front, loggia at the back, 3 rooms, situated on its own land and overlooking the park of the Slatuinenweg.
The flat is located in the Baarsjes close to Oud West. A major renovation took place in 2011.
The VvE consists of 1 building with 3 owners and is active.

SURROUNDINGS AND ACCESSIBILITY
The apartment is located in district De Baarsjes on the border of Oud West and the Westerpark, close to the city centre, within walking distance of many shops, supermarkets and for example the Ten Katemarkt. The beloved Jordaan, with its many cosy cafes and restaurants, can be reached within ten minutes by bike. The house is well located for public transport and motorways. Both the Erasmuspark and the Rembrandtpark are nearby, and both the city centre and the Ring road A10 can be reached within a short time.

You will need a parking permit in this area. The municipality of Amsterdam indicates that the waiting time is currently 4 months.

INTERIOR
Via the spacious and neat common staircase you reach the house on the second floor.
The hall gives access to all rooms. The living room and dining room can be separated by beautiful en-suite doors. On both sides of the en-suite doors there are handy built-in cupboards. From the living room there are patio doors to the balcony which is located at the front. In the living room there is also a cosy fireplace. The dining room, also in possession of a fireplace, also has storage doors to a loggia. The loggia has windows across the entire width which makes the room extra light. The modern kitchen is spacious and has a 5-burner cooker, dishwasher, fridge/freezer and combi oven/microwave. From the kitchen there is also a sliding door to the loggia. The bathroom is neatly finished and has a bath/shower combination and a sink. The toilet is separate.

SPECIFICS
- Own land
- 83 m2 living area
- En-suite doors
- Balcony at the front and loggia at the back
- Rear facing green
- Separate toilet
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder