Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 521 B3 1055MJ Amsterdam, Bosleeuw

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
28 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

STARTERS EN OUDERS OPGELET! Perfect ingedeeld 2-kamer appartement met zonnig balkon gelegen in het populaire Amsterdam West. Dit strak afgewerkte appartement ligt op de 3e verdieping van een in 2013 volledig gerenoveerd gebouw. Een verrassend volwaardig appartement met alles er op en er aan op 28m2. Deze leuke woning is zo te betrekken!

In 2013 is het gebouw en dus ook dit appartement volledig gerenoveerd. De woning is onder meer voorzien van vloerverwarming, dubbel glas aan voor- en achterzijde, strak gestuukte wanden en plafonds, een moderne keuken en een luxe badkamer.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De woning ligt op een mooie locatie in Amsterdam West, op loopafstand van het Erasmus- en Westerpark en is slechts enkele fietsminuten verwijderd van het centrum en de gezellige Jordaan. In de nabije omgeving vindt u alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs, maar ook leuke (buurt)winkels zijn om de hoek. Daarnaast is de woning zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en op loopafstand van station Sloterdijk. Met de auto is er een snelle aansluiting met de ring A10.

INDELING (zie ook de plattegronden)
Begane grond: Gemeenschappelijk entree en keurig trappenhuis.

3e Etage: Centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Bij binnenkomst in de woonkamer aan de achterzijde vallen direct de strakke afwerking, het balkon en het licht op. De woonkamer heeft plaats voor een zit- en eethoek en de open keuken. Het aan de woonkamer grenzende balkon ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht. De moderne keuken is voorzien van diverse boven- en onder kastjes, een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Hier is ook de wasmachine aansluiting aanwezig. De luxe badkamer is voorzien van betegeling tot het plafond, een douche, wastafel en toilet. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de slimme indeling voelt het appartement veel groter en ruimtelijker dan de vierkante meters doen vermoeden.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak loopt tot 31-07-2049. De algemene bepalingen van 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Er is sprake van een jaarlijkse canon van € 144,74. De canon wordt jaarlijks opnieuw geïndexeerd.
Er is geen aanvraag ingediend voor het overstappen naar eeuwigdurend erfpacht onder de gunstige condities van 2019. Alsnog overstappen geeft de volgende indicaties:
- Nieuwe canon vanaf 16-02-2049 bedraagt € 987
- Overstappen met afkoop van alleen eeuwigdurende canon € 20.482

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd 'Admiraal de Ruijterweg 521' te Amsterdam en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse bijdrage is € 54,09. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

KADASTRALE GEGEVENS
het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping aan de rechterzijde van het gebouw, met balkon, plaatselijk bekend Admiraal de Ruijterweg 521-B3 te 1055 MJ Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten (N.H.), sectie N, complexaanduiding 659-A, appartementsindex 7, uitmakende een 26/332ste onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1925
- Gerenoveerd en gesplitst in 2013
- Volledig voorzien van dubbel glas
- CV 2013
- Vloerverwarming in de gehele woning
- Zonnig balkon gelegen op het zuidwesten
- Oplevering in overleg
- Notariskeuze koper, regio Amsterdam

-------------------------------------------------------------------------------------

PAY ATTENTION, STARTERS AND PARTNERS! Perfectly laid out 2-room apartment with sunny balcony in the popular Amsterdam West. This sleek apartment is located on the 3rd floor of a building fully renovated in 2013. A surprisingly complete apartment with everything and more in 28 m2. This nice home is ready to move into!

Both the building and the apartment have been fully renovated in 2013. The home is equipped with underfloor heating, double glazing at the front and rear, smoothly plastered walls and ceilings, a modern kitchen and a luxurious bathroom among others.

ENVIRONMENT AND ACCESSIBILITY
The home is located in a beautiful Amsterdam West, within walking distance of the Erasmus and Westerpark and is only a few minutes by bike from the centre and the pleasant Jordaan. Nearby, you will find all the shops you need for daily grocery shopping, various restaurants/cafes and caterers. Nice neighbourhood shops are also around the corner. In addition, the home is very easily accessible by public transport, including tram/bus and within walking distance of Sloterdijk station. By car, there is a quick connection to the A10 ring.

LAYOUT (see also the blueprints)
Ground floor: Communal entrance and neat staircase.

3rd floor: Central hall with access to all rooms. When entering the living room at the rear, you immediately notice the sleek finish, the balcony and the light. The living room has space for a sitting and dining area and open kitchen. The balcony adjacent to the living room faces southwest and has an unobstructed view. The modern kitchen is equipped with several top and bottom cupboards, a ceramic hob, extractor, oven and refrigerator. There is also a washing machine connection present. The luxurious bathroom is tiled from the floor to the ceiling, a shower, sink and toilet. The bedroom is at the front of the home. The clever layout makes the apartment fee lager and more spacious than the square metres would suggest.

FEATURES
- Year of construction 1925
- Renovated and split in 2013
- Fully equipped with double glazing
- Central heating 2013
- Underfloor heating throughout the house
- Sunny balcony located on the southwest
- Delivery in consultation
- Buyer’s choice of notary, Amsterdam region
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
28 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder