Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 521 C 1055MJ Amsterdam, Bosleeuw

Vraagprijs € 425.000 

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

PUUR* WONEN!
LICHT EN RUIM 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 60M2 MET ZONNIG BALKON EN RIANT DAKTERRAS (38 m2) AAN DE ADMIRAAL DE RUIJTERWEG IN AMSTERDAM-WEST

** ENGLISH BELOW **
Dit super lichte appartement is gelegen in een van de leukste stukjes van Amsterdam West. Het heeft een goede indeling met een ruime woonkamer voorzien van open keuken en twee slaapkamers met een extra diep balkon en dakterras. Op loopafstand is een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca en het Westerpark.

Indeling:
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de ingang van de woning op de derde verdieping, om vervolgens met een trap direct binnen te stappen in de lichte woonkamer met toegang tot het zonnige, extra diepe balkon dat ligt op het zuiden. De woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het huis. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Aan de voorzijde zijn twee lichte slaapkamers, waarvan er één slaapkamer ook gebruikt kan worden als walk-in closet of kantoor. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een toilet. Met de trap bereik je het riante dakterras met een mogelijkheid tot een dakopbouw van 6 m2.

Omgeving:
Deze woning ligt aan het einde van de Admiraal de Ruijterweg, vlakbij de Haarlemmerweg in Stadsdeel West. Er zijn supermarkten op loopafstand en in de nabije omgeving is eigenlijk alles te vinden. Sportscholen, leuke restaurantjes en cafeetjes, maar ook de winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Zo zijn het Bos en Lommerplein en de gezellige Bos en Lommerweg om de hoek. Maar ook voor het Westerpark hoef je eigenlijk alleen maar de straat over te steken en je kunt al genieten van het groen en de rust. Alles binnen handbereik dus. Daarnaast ben je binnen enkele minuten fietsen op station Amsterdam Sloterdijk waar trein, metro, tram en bus vertrekken. En ook met de auto zijn de uitvalswegen zeer goed te bereiken, je rijdt zo via de N200 naar Haarlem en bent tevens binnen enkele minuten op de Ring A10-West.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht met een jaarlijkse canon van € 315,67 per jaar tot 30-12-2049. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is in 2019 onder de gunstige voorwaarden aangevraagd door verkoper, welke overdraagbaar is aan koper.

Bijzonderheden:
* Twee slaapkamers
* Verdiept balkon (ca.12 m2) met vergunning
* Dakterras (ca. 38 m2) met vergunning
* Vergunning voor dakhuis van 6 m2 aanwezig
* Recentelijk kozijnen geschilderd (2019)
* Volledig geisoleerd
* Volledig gerenoveerd (2013)
* Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas
* Veel parkeergelegenheid vlakbij de woning
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten €88,88 per maand

Een uitgebreide brochure is beschikbaar op de website van de verkopend makelaar.

** ENGLISH **

PUUR* LIVING!
BRIGHT AND SPACIOUS 3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 60M2 WITH SUNNY BALCONY AND A BIG ROOF TERRACE (38 m2) AT THE ADMIRAL DE RUIJTERWEG IN AMSTERDAM-WEST

This super bright apartment is located in one of the nicest parts of Amsterdam West. It has a good layout with a spacious living room with an open kitchen, two bedrooms, and an extra deep balcony and roof terrace. Within walking distance you will find a wide variety of shops, restaurants and the Westerpark.

Layout:
Via the communal staircase you reach the entrance of the house on the third floor. With the staircase you will enter the bright living room with access to the sunny, extra deep south-facing balcony. The living room with open kitchen is located at the rear of the house. The kitchen is equipped with a 5-burner gas stove, extractor hood, oven, refrigerator, freezer and dishwasher. At the front of the house are two bright bedrooms, one of them can also be used as a walk-in closet or office. The bathroom has a bath, shower, sink and a toilet. With the stairs you reach the spacious roof terrace with a possibility of a roof structure of 6 m2.

Location:
This house is located at the end of Admiraal de Ruijterweg, near to the Haarlemmerweg. There are supermarkets within walking distance and in the vicinity you can actually find everything. Gyms, nice restaurants and cafes, but also shops for daily necessities. For example, Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg are around the corner. For the Westerpark you only have to cross the street. In addition, within minutes cycling you are at Amsterdam Sloterdijk station where the train, metro, tram and bus depart. The roads are also very easy to reach by car. You can drive via the N200 to Haarlem and within a few minutes you are on the Ring A10-West.

Ownership situation:
The property is located on a municipal long lease with an annual canon of € 315.67 per year until 30-12-2049. The General Provisions for continuing leasehold 2000 apply. The transition to a perpetual leasehold (requested in 2019 by the seller) is under favorable conditions, which is transferable to the buyer.

Specifics:
* Two bedrooms
* Deepened balcony (approx. 12 m2)
* Roof terrace (approx. 38 m2)
* Recently painted windows (2019)
* Completely isolated
* Completely renovated (2013)
* All windows are double glazed
* Plenty of parking near the house
* Healthy and active VvE
* Service costs € 88.88 per month

An extensive brochure is available on the website of the selling broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder