Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 531 I 1055MK Amsterdam, Bosleeuw

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

LET OP! NAAST EEN GEWONE BEZICHTIGING IS ER OOK EEN VIRTUELE BEZICHTIGING!
Zaterdag 20 juni om 15:00 uur zijn wij aanwezig om via onze Facebookpagina een live bezichtiging te geven. Wil je voordat je een bezichtiging doet alvast een rondleiding door het huis krijgen? Dan is dit je kans!
Via onze facebookpagina zal onze makelaar Mariska je alles vertellen over dit huis. Via Funda zal er een half uur voor de start een link komen naar onze pagina, of bezoek onze pagina direct.
Je kunt tijdens dit virtuele open huis natuurlijk al je vragen stellen en hier direct antwoord op krijgen. Veel plezier!

Klaar voor een vliegende start...

Ben jij al een tijd opzoek naar het perfecte appartement om jouw wooncarrière te beginnen? Of ben jij wellicht opzoek naar een appartement voor jouw studerende zoon of dochter? Wij hebben dan het perfecte appartement voor jou in de aanbieding.

Welkom op de Admiraal De Ruiterweg 531 I in Amsterdam west op een super centrale ligging.
Michiel de Ruyter is één van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Hij wordt algemeen beschouwd als de grootste admiraal van zijn tijd. De Ruyter was afwisselend in dienst van de staat en van reders, en was zelfs een tijdlang als zelfstandig ondernemer actief in de walvisvaart. In de zeventiende eeuw onderscheidde hij zich op zee door een aantal bijzondere overwinningen. De Tocht naar Chatham was een van de meest bijzondere operaties van De Ruyter: in het hol van de leeuw wist hij de Engelsen een zware slag toe te dienen.
Het is dan ook niet gek dat er in Amsterdam een straat naar Michiel de Ruyter is vernoemd.

Terug naar het appartement. Wanneer je aankomt op de Admiraal de Ruijterweg 531 loop je door naar de eerste verdieping van het gebouw. Wanneer je de voordeur van het appartement binnenkomt zal het je wellicht meteen verbazen wat een ruimte je hier hebt. De genoemde 45 m2 aan woonoppervlakte doet vermoeden dat het hier om een compact appartement gaat, maar niets is minder waar.
De ruime woonkamer met open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.
Op de vloer ligt laminaat.
De nette L-vormige keuken is vrij recent geplaatst en biedt je naast een heleboel kastruimte ook nog een 4-pits gaskookstel en een losse koelvriescombinatie.

Laten we terug lopen naar de hal. Vanuit hier heb je toegang tot de badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Niet te vergeten... de ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement, hier vinden we dezelfde laminaat vloer terug als in de woonkamer. Naast genoeg ruimte voor een groot bed is deze kamer ook voorzien van een inbouwkast. Ideaal voor al jouw kleding.

Laten we je ook nog wat meer vertellen over de locatie. Zoals eerder aangegeven zit je hier erg centraal. De snelweg A-10 is nabij gelegen, maar doe jij alles te voet of met de fiets dan zit je hier goed. Vanaf hier zit je zo in het Westerpark, waar je heerlijk kunt genieten met een stel vrienden. Dit cultuurpark geeft je niet alleen de mogelijkheid om lekker in het park te zitten, er is hier namelijk veel te beleven zoals evenementen als de Rollende keukens.
Uit eten gaan doe je in het ondergelegen Italiaanse restaurant 'La Casa Di Michael', maar wil je een andere keuken proberen dan kan dit ook, er zijn genoeg restaurants te vinden in de nabije omgeving.

Ben jij klaar voor die vliegende start op de woningmarkt? Neem dan snel contact met ons op en dan laten we je graag tijdens een uitgebreide rondleiding de Admiraal de Ruiterweg 531 I in Amsterdam zien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder