Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 58 A3 1056GL Amsterdam, Trompbuurt

Vraagprijs € 475.000 

Bouwjaar
1936
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

U bent van harte welkom om deze woning te komen bekijken, wij nemen graag de tijd voor u.
Een bezichtiging kan online gepland worden, maar ook telefonisch via kantoor.
In verband met het coronavirus zal er tijdens de bezichtiging 1,5 meter afstand in acht genomen worden en bent u met maximaal 2 personen welkom.
Indien u liever een digitale bezichtiging wilt kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden!

**English text below**

RUIM EN LICHT APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE EN GEDEELTELIJK VIERDE VERDIEPING 81 M2, RUIME WOONKEUKEN, WOONKAMER EN TWEE SLAAPKAMERS.

Object:
ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 58-A-III TE 1056 GL AMSTERDAM

Ligging:
De woning is rustig gelegen in De Baarsjes op de grens met Oud West. In deze trendy buurt vind je verschillende hippe winkels, cafés/restaurants en andere hotspots zoals Faam, Radijs, Bar Spek, Hendrix, Rotisserie van 't Spit, Pazzi en natuurlijk het populaire om de hoek gelegen 'De Hallen'. Zodra je de deur uitloopt vind je tevens allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder meerdere AH's, Aldi, Stach, Marqt en de Ten Katemarkt. Binnen enkele minuten ben je op de fiets in zowel de Jordaan, de Dam het Vondel-, Erasmus-, en het Westerpark. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
De woning ligt gunstig ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden (o.a. tramlijnen 13 en 19). Via de S-105 is de Ringweg A-10, de A-4 en de A-2 makkelijk te bereiken. Parkeren kan in de straat, een vergunning is momenteel binnen afzienbare tijd van 3 maanden te verkrijgen.

Indeling:
Entree op de derde verdieping, gang welke toegang geeft aan de woonkeuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de bovengelegen slaapkamer.

Oppervlakte:
Gebruiksoppervlak : 80,50 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ; 7,70 m²
Conform NEN 2580

Bouwjaar:
1936

Kadastraal bekend:
Gemeente Sloten (N-H), Sectie L, Nummer 3275, Indexnummer A4.

VvE:
“Admiraal de Ruijterweg 58 te Amsterdam” bestaande uit 4 leden.
De administratie van de V.v.E wordt uitgevoerd door Delair. De maandelijkse servicekosten zijn € 194,00 Een MJOP is aanwezig.

Erfpacht:
Eigen grond

Bijzonderheden:
- Gesplitst in 2006;
- In de koopakte zal worden opgenomen dat verkoper er zelf niet heeft gewoond;
- Voor parkeervergunning www.cition.nl;
- Oplevering per direct.

Let op!
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You are very welcome to come and see this property, we are happy to take the time for you.
A viewing can be scheduled online, but also by telephone through our office.
Due to the corona virus a 1,5 meter distance will be observed during the viewing and you are welcome with a maximum of 2 people.
If you prefer a digital viewing, please contact us for the possibilities!

SPACIOUS AND LIGHT APARTMENT LOCATED ON THE THIRD AND PARTIAL FOURTH FLOOR 81 M2, SPACIOUS LIVING KITCHEN, LIVING ROOM AND TWO BEDROOMS.

Object:
ADMIRAL DE RUIJTERWEG 58-A-III AT 1056 GL AMSTERDAM

Location:
The house is quietly located in De Baarsjes on the border with Oud West. In this trendy neighborhood you will find several trendy shops, cafes / restaurants and other hotspots such as Faam, Radijs, Bar Spek, Hendrix, Rotisserie van 't Spit, Pazzi and of course the popular' De Hallen 'located around the corner. As soon as you walk out the door you will also find all kinds of shops for daily shopping, including several AH's, Aldi, Stach, Marqt and the Ten Kate market. Within a few minutes you are on the bike in the Jordaan, the Dam, the Vondel, Erasmus, and the Westerpark. All in all, an ideal location with all amenities within reach.

Accessibility:
The house is conveniently located for public transport (including tram lines 13 and 19). The ring road A-10, the A-4 and the A-2 are easily accessible via the S-105. You can park in the street, a permit can currently be obtained within the foreseeable future of 3 months.

Layout:
Entrance on the third floor, hallway which gives access to the kitchen, living room, bedroom, bathroom. From the living room there is access to the upstairs bedroom.

Surface:
Usable area: 80,50 m²
Building-bound outdoor space; 7,70 m²
In accordance with NEN 2580

Construction year:
1936

Cadastral known:
Municipality of Sloten (N-H), Section L, Number 3275, Index number A4.

Owners Association:
“Admiraal de Ruijterweg 58 in Amsterdam” consisting of 4 members.
The administration of the V.v.E is carried out by Delair. The monthly service costs are € 194.00. An MJOP is available.

Ground lease:
Own ground

Particularities:
- Split in 2006;
- It will be included in the deed of sale that the seller has not lived there himself;
- For parking permit www.cition.nl;
- Delivery immediately.

Pay attention!
The usable area has been calculated in accordance with the NEN2580 standard established by the industry. The surface can therefore deviate from comparable buildings and / or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. We do our utmost to calculate the correct surface area and to support it as much as possible by placing floor plans with dimensions. However, we would like to emphasize that no rights can be derived from any difference between the specified and the actual size.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-11-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder