Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 73 1057JZ Amsterdam, Kortenaerkwartier

Omschrijving

FRAAI EN GOED ONDERHOUDEN MULTIFUNCTIEONELE BEDRIJFSRUIMTE MET TUIN (voormalig zonnestudio) ca. 177m² VVO GELEGEN IN DE ADMIRAAL DE RUIJTERWEG.

De bedrijfsruimte is gelegen in stadsdeel De Baarsjes nabij Oud West en is omgeven met detailhandel, horeca en supermarkten. Zoals Aldi, Primera, IJscuypje, Albert Heijn en Stach food.

Ligging en bereikbaarheid:
Door de centrale ligging in de winkelstraat is de deze locatie interessant voor diverse doeleinden. De bedrijfsruimte is gelegen in De Baarsjes te midden van de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. De bereikbaarheid is middels beide wegen uitstekend, de A10, oprit s105 is op ca. 5 minuten gelegen. Op circa 100 meter is gelegen bushalte 18 (Slotervaart – Centraal Station) en trams 13 en 19 voor de deur (Geuzenveld- Centraal Station en Diemen Sniep – Station Sloterdijk).

Indeling:
Entree, grote open ruimte, met achter toegang tot een buiten ruimte.
Via een vaste trap ga je naar de beneden ruimte (souterrain) met een goede sta hoogte van ca. 2,40 m.

BESTEMMING:
De huidige bestemming is Gemengd– 1 met de functiemogelijkheden:
- Detailhandel
- Consumentverzorgende dienstverlening
- Publiekgerichte zakelijke dienstverlening
- Maatschappelijke dienstverlening

Zie toelichting bestemmingsplan.

Oppervlakte:

Begane grond:
86 m² BVO, 76,67 m² VVO

Souterrain:
129 m² BVO, 100,78 m² VVO

Conform NEN-2580


Dit object is zowel TE KOOP als TE HUUR:

Verkoop vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Huurprijs: € 2.750,- p.m. excl. G/W/L
Service kosten: € 50,- p.m.


BIJZONDERHEDEN:
- Casco opgeleverd;
- Ingemeten volgens NEN-2580;
-De overeenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-
bewoners-, asbest-, ouderdomsclausule en as is where is worden opgenomen;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-02-23
Status
Verkocht onder voorbehoud
Service kosten
€ 50 p/m
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
148 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.