Vorige | Volgende

Admiralengracht 115 A 1057ET Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 600.000 

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
107 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Licht en modern appartement van ca. 107 m² op de bovenste twee etages van een modern appartementencomplex met lift uit 2004.
De woning heeft een doordachte indeling met een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, balkon op het zuiden, gemeenschappelijke binnentuin en berging in de onderbouw. Optioneel is er een parkeerplaats te koop.

* See English translation below *

Indeling: gemeenschappelijke entree met lift en galerij. De entree bevindt zich op de slaapverdieping (vierde etage), de woonverdieping is gelegen op de derde etage. Entree in de hal met garderobe, wasruimte, cv-ruimte en toilet. De woning heeft twee ruime slaapkamers en een derde kleinere kamer. De smaakvolle badkamer heeft een vrijstaand bad, wastafel en ruime douche.

De riante woonkamer loopt over in de open keuken, welke is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Het overdekte balkon is gelegen op het zuiden.
Door de gehele woning ligt een fraaie houten vloer.

In de onderbouw is een aparte bergruimte. Tevens is er een parkeerplaats te koop (ad. € 45.000,--).

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige omgeving van de populaire wijk 'de Baarsjes', onderdeel van stadsdeel West.

In de nabijheid van de levendige Kinkerstraat, De Hallen, De Clercqstraat en op loopafstand van het Vondelpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en diverse winkels op de Jan Evertsenstraat.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer; tramlijnen 7 en 13 en buslijnen 15 en 18. Tevens goed bereikbaar vanaf de Ring A10 via het Surinameplein en de Jan van Galenstraat.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen ca. 107 m²
• Balkon van ca. 7 m² op het zuiden
• Lift
• Drie slaapkamers
• Op maat gemaakte moderne keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur
• Fraaie houten vloer door de gehele woning
• Gemeenschappelijke binnentuin
• Berging
• Parkeerplaats te koop (ad. € 45.000,--)
• Servicekosten VvE € 16,80 per maand voor de parkeerplaats
• Gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de Gemeente Amsterdam. AB 2000, afgekocht tot 31-05-2053
• De gemeente Amsterdam biedt de mogelijkheid om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen
• Energielabel B
• Gezonde en professioneel beheerde VvE, beheerd door VvE Beheer Amsterdam
• De VvE heeft een meerjaren onderhoudsplan en huishoudelijk reglement
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!

-----------------------

Bright and modern ca. 107 sqm apartment on the top two floors of a contemporary apartment complex (2014) with an elevator.
The property features a carefully considered layout with a spacious living room and open-plan kitchen, 3 bedrooms, a south-facing balcony, common courtyard and a storage unit in the substructure. A parking space is offered for sale separately.

Layout: communal entrance with the elevator and gallery. The entrance is on the bedroom floor (fourth floor), the main level is on the third floor. Entrance to the hall with a coat area, laundry area, utility closet with the central heating unit and a restroom. The property features two large bedrooms and a third, smaller room. The elegant bathroom has a free-standing bath, sink and a spacious shower.

The expansive living room is directly connected to the open-plan kitchen, which is fitted with a range of appliances. The porched balcony faces south.
The apartment is fitted with beautiful wooden flooring throughout.

There is a separate storage unit in the building's substructure. Option to purchase a parking space (€ 45,000).

Area:
The property is in a quiet area in popular 'De Baarsjes' district, in West borough.

In immediate proximity to vibrant Kinkerstraat, De Hallen, De Clercqstraat and within walking distance of Vondelpark, Rembrandtpark and Erasmuspark.

Excellent location relative to the city center and a selection of shops on Jan Evertsenstraat.

Good connectivity by public transportation; trams 7 and 13 and bus lines 15 and 18. Equally good accessibility from the A10 beltway via Surinameplein and Jan van Galenstraat.

Specifications:
• Usable residential floor area ca. 107 sqm
• South-facing, ca. 7 sqm balcony
• Elevator
• Three bedrooms
• Custom modern kitchen with luxury appliances
• Beautiful wooden flooring throughout
• Common courtyard
• Storage unit
• Parking place for sale (€ 45,000)
• Service costs handled by VvE € 16,80 per month for the parking space
• Situated on ground lease land, owned by the Municipality of Amsterdam. GT&C 2000, prepaid until 31-05-2053
• The Municipality of Amsterdam offers leaseholders the opportunity to settle the ground lease for the everlasting time period
• Energy label B
• Healthy and professionally managed HOA, management outsourced to VvE Beheer Amsterdam
• Long-term HOA maintenance plan and internal household regulations in place
• This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only
• This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.

For more information, the brochure and floorplans, please consult our website!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder