Vorige | Volgende

Admiralengracht 119 B 1057ET Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
104 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Wij bieden een fantastisch onlangs gerenoveerde (2016) maisonnette van circa 104 m˛ met maar liefs 3 slaapkamers aan in de Baarsjes aan de heerlijke Admiralengracht. Het appartement is gelegen in een nieuwbouwcomplex (2004) dus alle voordelen van nieuwbouw in een traditionele oudbouw omgeving!

INDELING
Gemeenschappelijk en verzorgde entree op de begane grond.
Liftinstallatie en trappenhuis. Toegang tot het appartement op de tweede etage via de galerij.

Entree, royale hal met garderobe en kast voorzien van opstelruimte voor wasmachine/droger en aparte ruimte met cv opstelling. De tweede etage is voorzien van 3 slaapkamers een aparte wc en een moderne badkamer v.v. ligbad, wastafelmeubel en separate douche.

Interne trap naar de derde verdieping alwaar de zonnig living is met uitzicht op de Admiralengracht. Aan de achterzijde is de gloednieuwe keuken gelegen met directe toegang tot het balkon op het Westen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. te weten afwasmachine, ijskast/vriezen en een gaskookplaat en oven van M-System. Aan voorzijde de zithoek met een op maat gemaakt bureau met kast waarin de stopcontacten en internet stekker zijn weggewerkt.
De derde etage is voorzien van een prachtige gietvloer.

LOCATIE
De Admiralengracht ligt in De Baarsjes, stadsdeel West, op de grens met Oud West. Het Erasmuspark of het Rembrantpark, liggen beiden op loopafstand. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan Evertsenstraat. Verder talloze mogelijkheden voor een drankje & hapje in het nabij gelegen gelegen Oud-West of op de Overtoom. Het buurtje zelf kent ook steeds meer leuke tentjes als Edel, Bar Spek, Bartack en White Label Coffee. Op de hoek van de gracht ligt het populaire café Radijs met een terras aan het water.
De woning kent een prima bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als ook met de auto. Tram 13 en bus 18 en 247 op de Jan Evertsenstraat en bus 15, 18 en 247 en tram 7 op de Hoofdweg. Met de auto is de Ring A-10 binnen luttele minuten te bereiken (via S105 en S106).

BIJZONDERHEDEN
- Lift
- Recent gerenoveerd (2016)
- Nieuwe keuken
- 3 slaapkamers
- Balkon
- Vrij uitzicht op de Admiralengracht
- Nieuwbouwcomplex (2004)
- Actieve V.v.E ( V.v.E beheer Amsterdam)
- Servicekosten €121 per maand
- Erfpacht afgekocht tot 2053

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

----------------------------------------

We offer a fantastic recently renovated (2016) maisonette of approximately 104 m˛ with no less than 3 bedrooms in the Baarsjes on the lovely Admiralengracht. The apartment is located in a new building complex (2004), so all the benefits of a new building in a traditional old building environment!
LAYOUT
Communal and well-kept entrance on the ground floor.
Elevator installation and staircase. Access to the apartment on the second floor.

Entrance, spacious hall with wardrobe and cupboard with space for washer / dryer and separate room with central heating system. The second floor has 3 bedrooms, a separate toilet and a modern bathroom with bath, washbasin and separate shower.

Internal stairs to the third floor where the sunny living room is overlooking the Admiralengracht.
At the rear is the brand new kitchen with direct access to the balcony on the West. The kitchen is equipped with various built-in appliances, including a dishwasher, refrigerator / freezer and a gas hob and oven from M-System. At the front the sitting area with a custom-made desk with cupboard in which the sockets and internet plug are concealed.
The third floor has a beautiful cast floor.

LOCATION
The Admiralengracht is located in De Baarsjes, the West district, on the border with Oud West. The Erasmus Park or the Rembrant Park are both within walking distance. For your daily shopping you can go to the Jan Evertsenstraat. Furthermore, countless options for a drink & snack in the nearby Oud-West or on the Overtoom. The neighborhood itself also has more and more nice places like Edel, Bar Spek, Bartack and White Label Coffee. On the corner of the canal is the popular Radijs café with a terrace on the water.
The house has excellent accessibility by public transport as well as by car. Tram 13 and bus 18 and 247 on the Jan Evertsenstraat and bus 15, 18 and 247 and tram 7 on the Hoofdweg. The Ring A-10 can be reached within a few minutes by car (via S105 and S106).

FEATURES
- Elevator
- Recently renovated (2016)
- New kitchen
- 3 bedrooms
- Balcony
- Unobstructed view over the Admiralengracht
- New building complex (2004)
- Active V.v.E (V.v.E management Amsterdam)
- Service costs € 121 per month
- Annual lease payments surrendered to 2053

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. Buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The estate agent is an advisor to the seller regarding this property. We advise you to hire an expert (NVM) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the house, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to have them investigated independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be expert enough by law to be able to oversee all matters of interest. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder