Vorige | Volgende

Admiralengracht 207 II 1057EW Amsterdam, Balboaplein e.o.

Huurprijs € 1.650 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

-- ENGLISH TRANSLATION BELOW --

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en een balkon gelegen op de rand van De Baarsjes en Oud-West. Dit prima te delen appartement op de tweede etage is uitgerust met; 2 slaapkamers, moderne keuken, bad, laminaat vloeren en een zonnig balkon op het Westen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping;
Entree, hal met separaat toilet. Zeer lichte woonkamer aan de voorzijde met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combi oven, koelkast en gas fornuis. Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en bieden toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het Westen. De badkamer is ook aan de achterzijde gelegen en is voorzien van twee wastafels, een inloopdouche en een ligbad.

Omgeving:
Diverse hippe winkels en restaurants in de directe omgeving: oa: Buurman, Kien, Kevin Bacon, Bar Baarsch en niet te vergeten de populaire Food Hallen met Gin tonicbar, eettentjes, bioscoop en chique restaurants.
Kinkerstraat, Jan Evertsenstraat, de Clercqstraat allemaal op 5-10 minuten loopafstand. Diverse (exotische) winkels en de Ten Kate Markt ook om de hoek.
Openbaar vervoer is te vinden op de Jan Evertsensraat, De Clerqstraat of Postjesweg.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks max. CPI+1,5%.

Details:
- Huurprijs 1.650 EU excl.
- Per direct beschikbaar voor minimaal 12 maanden (lease A)
- 2 slaapkamers
- Grootte app. 52 m2 (niet NEN 2580 gemeten)
- Ongemeubileerd
- Zonnig balkon
- Laminaatvloeren
- Goede locatie
- 2 maanden borg
- Huisdier vriendelijk
- Goede kwaliteit
- Mooi licht
- Delen met 2 personen toegestaan

***This property is offered by JLG Real Estate a certified MVA Expat broker***

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

-- ENGLISH TRANSLATION --

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

Completely renovated unfurnished apartment with 2 bedrooms and a balcony located on the border of De Baarsjes and Old-West. Perfect for sharing this apartment on the second floor and supplied with; 2 bedrooms, modern kitchen, bath, laminate floors and a sunny West-facing balcony.

Lay out:
Communal entrance, stairs to the second floor.

Second floor;
Entrance, hallway with separate toilet. Very bright living room at the front with open kitchen with various built-in appliances such as fridge, dishwasher, combi oven and gas stove. Both bedrooms are located at the rear and have access to the balcony facing West. Modern bathroom with two sinks, a walk-in shower and a bathtub.

Location:
Various trendy shops and restaurants in the immediate vicinity: including: Buurman, Kien, Kevin Bacon, Bar Baarsch, and what about the popular Food Hallen with Gin tonic bar, eateries, cinema and chic restaurants.
Kinkerstraat, Jan Evertsenstraat, the Clercqstraat all within 5-10 minutes walking distance. Various (exotic) shops and the Ten Kate Market also around the corner.
Public transport can be found at Jan Evertsensraat, De Clerqstraat or Postjesweg.

Details:
-    Rental price 1.650 EU excl. utilities
-    Available directly for at least 12 months (lease A)
-    2 bedrooms
-    Size app. 52 m2 (not NEN 2580 measured)
-    Unfurnished 
-    Sunny balcony
-    Laminate floors
-    Great location
-    2 months deposit
-    Pet friendly
-    Good quality
-    Bright
- Perfect for sharing

***This property is offered by JLG Real Estate a certified MVA Expat broker***

The rent is excl. g/w/e, tv/int and local taxes. Indexation: yearly max. CPI+1,5%.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder