Vorige | Volgende

Admiralengracht 211 1 1057EW Amsterdam, Columbusplein e.o.

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een prachtig uitzicht, veel licht en een ideale indeling! Het appartement heeft 3 slaapkamers en een balkon op het zuidwesten waar je de gehele middag en avond van de zon kunt genieten!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Admiralengracht ligt tussen de Jan van Galenstraat en de Postjesweg. Op loopafstand van de woning is het Erasmuspark en het Rembrandtpark te vinden. Het Mercatorplein is een aantal jaren geleden grondig opgeknapt en is een gezellig en levendig plein. Rondom de Jan Evertsenstraat is een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden; een goede notenboer, visboer, slager en bakker, maar daarnaast ook vele leuke hippe winkeltjes. Café Frits, Buurman & Buurman, Zurich, Cook, Bar Baarsch of Radijs; geen buurt kent zóveel leuke horeca op loopafstand! In de buurt kunt u uiteraard ook terecht voor de dagelijkse boodschappen en de Albert Heijn bevindt zich tevens aan de overkant van de straat.

Het Rembrandtpark is de ideale plek voor recreatie en ontspanning. Dit stadspark park beschikt over grote grasvelden, vijvers, bruggetjes en mooie kunstwerken. Tevens is er een ponystalling, een kinderboerderij en zijn er schooltuintjes te vinden in het park. Het Erasmuspark met het gezellige Terrasmus is op loopafstand en het Vondelpark ligt op minder dan 10 minuten fietsen. Maar voor een ontspannen avondje kunt u uiteraard ook thuis, op uw ruime balkon, genieten van de avondzon!

Er zijn rondom het appartement uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Diverse tram- en busverbindingen stoppen om de hoek. Daarnaast is het met de auto goed bereikbaar; diverse uitvalswegen, zoals de Ringweg A-10, zijn met enkele autominuten bereikbaar. Voor de deur is genoeg parkeermogelijkheid tegen betaling. Momenteel bedraagt de wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning circa 3 maanden.

INDELING
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereik je op de eerste verdieping het appartement. Via de hal heb je toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer en kleine slaapkamer bevinden zich aan aan de voorzijde en hebben beide toegang tot het balkon. De 2e en 3e slaapkamer en keuken bevinden zich aan de achterzijde en hebben toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een keukenblok en wasmachineaansluiting. Tevens is de badkamer voorzien van een inloopdouche en toilet.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak loop t/m 15 september 2050. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Er is sprake van een jaarlijkse vaste canon van €251,74. De huidige eigenaren hebben een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht.

De indicatie die eigenaar nu vanuit de gemeente heeft ontvangen is als volgt:
- Vastklikken nieuwe canon vanaf 15 september 2050: €609,17
- Afkopen alleen eeuwigdurende canon bedraagt €11.160,-
- Afkopen huidige en eeuwigdurende canon bedraagt €15.884,-

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping met balkons gelegen te 1057 EW Amsterdam, Admiralengracht 211-1, kadastraal bekend gemeente Sloten Noord-Holland, sectie C, complexaanduiding 11215, appartementsindex 5, uitmakende een een/zesde (1/6) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd "Admiralengracht 211" en wordt professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer. De maandelijkse bijdrage is €80,00

BIJZONDERHEDEN:
- Mogelijkheid om een bootje voor de deur aan te meren
- Erfpacht overstap aangevraagd
- Zeer goede indeling, ook geschikt voor woning delen
- Goed geďsoleerde woning
- Ruime, lichte woonkamer met openslaande deuren en fantastisch uitzicht over de gracht
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-11-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder