Vorige | Volgende

Admiralengracht 211 2 1057EW Amsterdam, Columbusplein e.o.

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Licht, zonnig en goed ingedeeld 3-kamer appartement van ca. 53m2 (NEN-2580) en BVO ca. 61m2. Gelegen op de tweede verdieping met een heerlijk balkon over de gehele breedte van de woning. Op een toplocatie in stadsdeel West in de populaire buurt De Baarsjes aan de Admiralengracht!

Ligging:
De Admiralengracht ligt tussen de Jan van Galenstraat en de Postjesweg. Op loopafstand van de woning is het Erasmuspark en het Rembrandtpark te vinden. Het Mercatorplein is een aantal jaren geleden grondig opgeknapt en is nu een gezellig en levendig plein. Rondom de Jan Evertsenstraat is een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden; een goede notenboer, visboer, slager en bakker, maar daarnaast ook vele leuke hippe winkeltjes. Café Frits, Buurman & Buurman, Zurich, Cook, Bar Baarsch of Radijs, geen buurt kent zóveel leuke horeca op loopafstand! In de buurt kunt u uiteraard ook terecht voor de dagelijkse boodschappen en de Albert Heijn bevindt zich tevens aan de overkant van de straat.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met prachtig uitzicht over de Admiralengracht. De twee slaapkamers en de keuken bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en hebben allemaal toegang tot het ruime balkon dat gelegen is op het zuidwesten. De keuken is voorzien van een keukenblok en
wasmachineaansluiting en de badkamer heeft een inloopdouche en toilet.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is erg goed met verschillende bus- en tramlijnen om de hoek. De Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar.


Bijzonderheden:
- Verkoop As-is
- Erfpacht canon: € 256,77 per jaar;
- Huidige tijdvak erfpacht: 16 september 2000 t/m 15 september 2050;
- Canon: jaarlijkse indexering;
- De aanvraag voor het afkopen van de eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019 is gedaan;
- Professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer VvE beheer;
- VvE bestaat uit 4 appartementsrechten;
- Servicekosten: € 80,- p.m.;
- Projectnotaris: Hartman LMH notarissen uit Amsterdam;
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam,
waarin additioneel een As-is bepaling met aansprakelijkheidsbeperking wordt opgenomen
en een niet-bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule;
- Oplevering kan snel.

--------------------------------------------------------------------------------------

Light, sunny and well laid out 3-room apartment on the second floor with a lovely balcony over the entire width of the house. Located at a prime location in the West district in the popular De Baarsjes neighborhood, at the Admiralengracht!

Location:
The Admiralengracht is located between the Jan van Galenstraat and the Postjesweg. The Erasmus Park and the Rembrandt Park are within walking distance of the house. The Mercatorplein was thoroughly renovated a few years ago and is now a cozy and lively square. There is a great diversity of shops and restaurants around the Jan Evertsenstraat; a good nut specialty shop, fishmonger, butcher and baker, but also many other nice shops. Café Frits, Buurman & Buurman, Zurich, Cook, Bar Baarsch or Radijs, no neighborhood has as many nice restaurants within walking distance! Off course you can also do your daily shopping in the area and the Albert Heijn is located across the street.

Layout:
You’ll reach the apartment on the second floor via a joint staircase. The hall gives access to all rooms. The bright living room is located at the front of the house with a beautiful view over the Admiralengracht. The two bedrooms and the kitchen are located at the rear of the apartment and both have access to the spacious balcony that is located on the southwest. The kitchen is equipped with a kitchen unit and washing machine connection. The bathroom has a walk-in shower and toilet.

Accessibility:
The accessibility by public transport is very good with several bus and tram connections around the corner. The Ring A-10 is easily accessible in a few minutes by car.


Particularities:
- Sell As-is
- Ground lease: € 256,77 per year;
- Current leasehold period: September 16th 2000 to September 15th 2050;
- Canon: annual indexation;
- The application for the surrender of the perpetual leasehold under the favorable conditions of 2019 has been made;
- VvE is professionally managed by Ter Linden and Heijer VvE management;
- VvE consists of 4 apartment rights;
- Service costs: € 80 per month;
- Project notary: Hartman LMH notaries from Amsterdam;
- The purchase agreement will be drawn up according to the model of the Amsterdam Ring,
in which an additional As-is provision with limitation of liability is included
and a non-resident, asbestos and age clause;
- Delivery can be fast.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-25
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder