Vorige | Volgende

Admiralengracht 217 H 1057EW Amsterdam, Balboaplein e.o.

Huurprijs € 1.450 per maand

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH TRANSLATION BELOW **

TE HUUR: LEUK DRIEKAMERAPPARTEMENT GELEGEN IN DE GEZELLIGE BAARSJES AAN DE ADMIRALENGRACHT.
** 2 DELERS MAG.

Adres:
ADMIRALENGRACHT 217-H TE 1057 EW AMSTERDAM

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen in de gezellige Baarsjes aan een rustige weg met uitzicht op het water. Om de hoek bevindt zich de
Jan Evertsenstraat met de vele winkels, gezellige cafés en ook diverse supermarkten. Het Erasmuspark en het Rembrandtpark bevinden zich in de nabije omgeving.

De woning is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Grootte:
Ca. 50 m2

Omschrijving:
Appartement gelegen op de begane grond met tuin.
Vloer- en schilderwerk is voor rekening huurder. De huidige vloer kan eventueel van de huidige bewoner worden overgenomen.

Entree; hal, ruime lichte woonkamer met open keuken deels voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning welke beide toegang geven tot de riante tuin. Badkamer v.v. douche en toilet.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en gas, water en licht.
Minimale huurperiode 1 jaar, daarna wordt het huurcontract voortgezet voor onbepaalde tijd.

Borg:
Ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden.

Oplevering:
Maart 2021.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

Huurprijs:
€ 1.450,-- per maand.


** ENGLISH TRANSLATION **
FOR RENT: NICE TWO BEDROOM APARTMENT LOCATED IN THE COZY BAARSJES ON THE ADMIRALENGRACHT.
** 2 SHARERS ALLOWED.

Address:
ADMIRALENGRACHT 217-H IN 1057 EW AMSTERDAM

Location / accessibility:
Located in the cozy Baarsjes on a quiet road with a view of the water. Around the corner is the
Jan Evertsenstraat with many shops, cozy cafes and several supermarkets. The Erasmus Park and the Rembrandt Park are located in the vicinity.

The house is easily accessible by both private transport and public transport.

Size:
Approx. 50 m2

Description:
Apartment located on the ground floor with garden.
Floor and painting work is at the expense of the tenant. The current floor can possibly be taken over from the current occupant.

Entrance; hall, spacious bright living room with open kitchen partly equipped with built-in appliances, 2 bedrooms at the rear of the house, both of which give access to the spacious garden. Bathroom with shower and toilet.

Rental conditions:
Rental prices are exclusive of service costs and gas, water and light.
Minimum rental period 1 year, after which the lease is continued for an indefinite period.

Deposit:
The size of a payment obligation of 2 months.

Delivery:
March 2021.

Rental agreement and other conditions:
The standard ROZ model with additional provisions will be used as a rental agreement.

Reservation:
This information is without obligation and only constitutes an invitation to make a bid. An agreement can then only be concluded after the express and written consent of our client.

Service fee:
To be determined.

Rent price:
€ 1,450 per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 9 p/m
Aanmeldingsdatum
13-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder