Vorige | Volgende

Admiralengracht 315 - III 1056EB Amsterdam, John Franklinbuurt

Bouwjaar
1932
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

**English text below**
In één woord, heerlijk! Dit sfeervolle 3-kamer appartement aan de de populaire Admiralengracht met fantastisch uitzicht is nu beschikbaar. Met een fijn balkon op het westen en een royale en sfeervolle woonkamer, is dit er één om niet te missen!

Indeling
Via de eigen opgang op de eerste verdieping kom je via het trappenhuis op de derde verdieping bij de woning. Hier wordt je gelijk begroet door het licht wat in deze woning volop aanwezig is. De keuken met eiland heeft een speelse indeling en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Hier kun je heerlijk in de zon zitten en heb je vrij uitzicht over de groene binnentuinen. De royale woonkamer heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon, een sfeervolle erker aan de voorzijde en twee marmeren mantels. Vanuit de erker kijk je uit op de gracht met in de zomer het gezellige vaarverkeer. Dankzij de L-vorm biedt de woonkamer nog meer ruimte dan je in eerste instantie zou denken.

Hier bevindt zich tevens de badkamer, welke is voorzien van ligbad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel. Op de vierde verdieping is de ruime slaapkamer te vinden. Deze is zowel binnendoor als buitenom te bereiken. De slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand en hier zijn de cv ketel en wasmachineaansluiting te vinden. Dankzij een groot openslaand raam met zogenaamd Duivenplatje, is ook hier het uitzicht op de gracht weer prachtig. Middels een vaste trap is de zolder met dakraam te bereiken. Deze ruime zolder kan gebruikt worden als berging, maar is tevens als tweede slaapkamer goed te gebruiken.

Omgeving
De Admiralengracht is gelegen in Stadsdeel West in de gezellige buurt De Baarsjes. Om de hoek ligt het Erasmuspark waar je heerlijk kunt genieten van het groen. In deze bruisende buurt is alles binnen handbereik; restaurants, cafés, terrasjes en winkels, allen zijn op loopafstand te vinden. Maar ook het centrum is niet ver. Met nog geen 10 minuten fietsen ben je in de Jordaan en binnen een kwartier sta je op de Dam. Door de vele tram- en bushaltes op onder andere de Admiraal de Ruijterweg en de Hoofdweg, is ook het openbaar vervoer zeer toegankelijk en ook de Ring A10 is met enkele minuten rijden bereikt.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca. 85 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
- Balkon: ca. 4 m2
- Vrij uitzicht
- Dubbel glas
- Daken onlangs vernieuwd
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 85,-
- Voortdurende erfpacht, jaarlijkse erfpacht canon: € 904,68. Einde tijdvak 16-5-2056.

**English text**
In one word, delightful! This attractive 3-room apartment on the popular Admiralengracht with fantastic views is now available. With a nice balcony on the west and a spacious and attractive living room, this is one not to be missed!

Layout
The private entrance on the first floor takes you to the house via the staircase on the third floor. Here you are immediately greeted by the light that is abundantly present in this house. The kitchen with island has a playful layout and gives access to the balcony at the rear. Here you can sit in the sun and you have an unobstructed view of the green inner gardens. The spacious living room has French doors to the balcony at the rear, an attractive bay window at the front and two marble mantels. From the bay window you have a view of the canal with the pleasant sailing traffic in the summer. Thanks to the L-shape, the living room offers even more space than you might think at first.

Here is also the bathroom, which has a bath, separate shower, toilet and double sink. The spacious bedroom can be found on the fourth floor. This can be reached from both inside and outside. The bedroom has a large closet wall and here you can find the central heating boiler and washing machine connection. Thanks to a large casement window with a so-called Duivenplatje (Pigeon Plateau), the view of the canal is beautiful again. The attic with skylight can be reached via a staircase. This spacious attic can be used as a storage room, but can also be used as a second bedroom.

Surroundings
The Admiralengracht is located in the West district in the pleasant neighborhood De Baarsjes. Around the corner is the Erasmus Park where you can enjoy the greenery. Everything is within reach in this bustling neighborhood; restaurants, cafes, terraces and shops are all within walking distance. But the center is not far either. With less than 10 minutes cycling you are in the Jordaan and within 15 minutes you are on Dam Square. Due to the many tram and bus stops on the Admiraal de Ruijterweg and the Hoofdweg, public transport is also very accessible and the A10 ring road is also a few minutes' drive away.

Particularities
- Living area: approx. 85 m2 (NVM measurement report available)
- Balcony: approx. 4 m2
- Unobstructed view
- Double glass
- Roofs recently renewed
- Active VvE, monthly contribution € 85, -
- Continuous ground lease, annual ground lease rent: € 904.68. End of period 5/16/2056.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Galenbuurt

De Jan van Galenstraat is de hoofdstraat in de Van Galenbuurt en de verbinding tussen Nieuw-West en het centrum van Amsterdam. De straat kreeg zijn naam in 1925. Langs de Jan van Galenstraat bevinden zich Food Center Amsterdam (de voormalige centrale markthallen), het Erasmuspark en het (voormalige) sportpark Jan van Galenstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder