Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiralengracht 38 II 1057EZ Amsterdam, Van Brakelkwartier

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*English translation below*

Op toplocatie gelegen gemeubileerd 2/3 kamer appartement van circa 70 m2 met prachtig uitzicht over de Admiralengracht.

Indeling: gemeenschappelijke opgang, entree op de tweede verdieping, wc, kastenkamer/berging met klein balkon, slaapkamer met toegang tot badkamer met inloopdouche, wastafel en handdoekenradiator, heerlijk lichte zitkamer met open keuken welke is voorzien van 5 pits gasfornuis, rvs afzuigkap, oven, afwasmachine, ijskast en vriezer.

Het appartement is gelegen op een uitstekende lokatie in stadsdeel West aan een rustige weg. In de buurt is een grote diversiteit aan winkels, cafés, koffietentjes en restaurants. Zo vindt u de "hotspot" oude tramremise De Hallen op loopafstand. Net als het centrum en het Vondelpark. Zakencentrum Zuidas is uitstekend bereikbaar per fiets of openbaar vervoer.

Zowel het Centraal station, station Cornelis Lelylaan als de belangrijke uitvalswegen (o.a. ringweg A10) en de luchthaven Schiphol bevinden zich op geringe afstand. Het appartement is met het openbaar vervoer en de auto zeer goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
Huur €1.600,- exclusief gas, water, elektra
Gemeubileerd
Per direct beschikbaar
Minimale huurtermijn 12 maanden
Geen makelaarskosten

*English*

Fully furnished and very bright apartment of approximately 70 square meters with stunning view over the water of the Admiralengracht.

Layout: entry on the second floor, hallway, large and bright dining room/sitting room with open kitchen equipped with dishwasher, sink, fridge + freezer, oven and stove. Lavatory in the hallway, small room for storage and cupboard with small balcony, bedroom and bathroom with shower, wash basin and towel radiator.

This apartment is located in the popular West district. You will find many shops, bars and restaurants within walking distance. Nearby you will find the Kinkerstraat, Bilderdijkstraat, the outside Ten Katemarket, "de Hallen" foodcourt, business centre Zuidas and many parks like the famous Vondelpark.

The city centre or Schiphol Airport are easily accessible by car and public transportion.

Features:
Rent €1.600,- excluding utilities
Furnished
Directly available
Minimum rental period 12 months
No agency fee


Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

This information is composed by our office with the utmost care on basis of the data and drawings provided to us by the landlord. Therefore, we can not provide any guarantees, nor can we accept any liability for these data in any way.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder