Vorige | Volgende

Admiralengracht 40 II 1057EZ Amsterdam, Van Brakelkwartier

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Luxe 3-kamer appartement met een woonoppervlak van 65 m2 gelegen in de leuke hippe wijk de Baarsjes. Het appartement ligt op de tweede verdieping van een in 2018 volledig gerenoveerd pand. Het geheel verkeert in uitstekende conditie en is hoogwaardig verbouwd met oog voor detail. Het appartement heeft een schitterend weids uitzicht over de Admiralengracht.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand, exclusief gas, water en elektra, inclusief servicekosten.
De huurperiode bedraagt minimaal 1 jaar, huurder dient een waarborg te stellen ter grote van 1 maand huur bruto.

INDELING
Entree op de tweede verdieping, hal, open keuken in de lengte van het appartement voorzien van diverse inbouw apparatuur, ruime en lichte woonkamer aan voorzijde van het appartement. In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer voorzien van een prachtige luxe dubbele douche, wastafel en uiteraard vloerverwarming. Toilet met fontein. Aan de achterkant vindt u twee strakke en frisse slaapkamers welke beide toegang bieden tot het balkon (oost).

BIJZONDERHEDEN:
65 m2 (NEN 2580);
Zeer luxe gerenoveerd in 2018;
2 slaapkamers;
Geheel voorzien van dubbel glas;
Balkon oost.

LIGGING
De Admiralengracht is een van de mooiste grachten van Amsterdam met aan weerszijde een brede groenstrook en diverse oude bomen. De aanlegsteigers maken eenvoudig in- en uitstappen in uw boot hier zeer eenvoudig.
In minder dan een kwartier varen bent u op de grachten in hartje centrum Amsterdam. Voor rust en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Erasmuspark en het Rembrandtpark. Op minder dan 10 fietsminuten afstand ligt de Sloterplas.

De Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en eetgelegenheden o.a. in de Jan Evertsenstraat en nabij de Kinkerstraat gewoonweg een heerlijke buurt om in te wonen. De populaire Foodhallen liggen op 10 minuten loopafstand. Verder treft u in de buurt diverse scholen, buurthuizen, speeltuinen en een kinderboerderij in het Rembrandtpark aan.

De ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105) en tramverbindingen (lijn 5, 7, 13, 15 en 18), nachtbus om de hoek, naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Verder treft u in de buurt diverse scholen en winkels. Met de fiets bent u via de gezellige Kinkerstraat in ‘no-time’ in het Centrum.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luxurious 3-room apartment with a living space of 65 m2 located in the nice hip neighborhood of De Baarsjes. The apartment is on the second floor of a building completely renovated in 2018. The whole is in excellent condition and has been renovated to a high standard with an eye for detail. The apartment has a beautiful panoramic view over the Admiralengracht.

RENTAL PRICE
The rent is € 1,750 per month, excluding gas, water and electricity, including service costs.
The rental period is at least 1 year, the tenant must provide a deposit of 1 month gross rent.

LAYOUT
Entrance on the second floor, hall, open kitchen in the length of the apartment with various built-in appliances, spacious and bright living room at the front of the apartment. In the middle of the apartment is the bathroom with a beautiful luxury double shower, sink and of course underfloor heating. Toilet with fountain. At the back you will find two sleek and fresh bedrooms, both of which provide access to the balcony (east).

PARTICULARITIES:
65 m2 (NEN 2580);
Very luxuriously renovated in 2018;
2 bedrooms;
Fully equipped with double glazing;
Balcony east.

LOCATION
The Admiralengracht is one of the most beautiful canals in Amsterdam with a wide green strip on both sides and various old trees. The jetties make getting in and out of your boat very easy here.
In less than fifteen minutes by boat you are on the canals in the center of Amsterdam. For peace and relaxation you can visit the nearby Erasmus Park and the Rembrandt Park. The Sloterplas is less than 10 minutes by bike.

De Baarsjes is simply a wonderful neighborhood to live in, with its varied range of shops and eateries, including in the Jan Evertsenstraat and near the Kinkerstraat. The popular Foodhallen are a 10-minute walk away. You will also find several schools, community centers, playgrounds and a petting zoo in the Rembrandtpark nearby.

The location is convenient for the highways A4, ring A10 (exit S105) and tram connections (lines 5, 7, 13, 15 and 18), night bus around the corner, to all corners of the city including Leidseplein, Dam square and Central Station. You will also find several schools and shops nearby. You can reach the Center by bike via the cozy Kinkerstraat in "no-time".

GENERAL
All information contained in this offer has been compiled by us with great care.
However, we do not accept any liability with regard to this information, nor can we accept it
the information mentioned is based on any right.

We would like to make a non-binding appointment for a viewing with you!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder