Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiralengracht 48 H 1057GA Amsterdam, Van Brakelkwartier

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

--English text below--

Gelegen aan de mooie admiralengracht in Amsterdam-West bevindt zich dit heerlijke benedenhuis van circa 88 m2, met 3 slaapkamers en zeer grote tuin ( circa 117 m2). In de tuin bevindt zich nog een prettig tuinhuis, ideaal om thuis te werken. De woning is rustig gelegen, uniek met het vrije uitzicht over het water en op op loopafstand van de diverse winkels, supermarkten, (eet)cafés en restaurants. Altijd al willen wonen met uitzicht op het water, dan is dit uw kans!

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet, woonkamer en woonkeuken aan de tuinzijde, ouderslaapkamer aan de tuinzijde met ingebouwde kastruimte, twee slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Vanuit de woonkamer met aanbouw openslaande deuren naar terras en tuin met tuinhuis. De ligging van de tuin is op het oosten. Dit betekent dat u vanaf april van 12.00 uur ’s ochtends tot 15.00 uur s’ middags heerlijk in het zonnetje kunt zitten.

Locatie:
Op ca. 10 min. fietsafstand van de Jordaan en de hallen met leuk vrij uitzicht over de gracht (evt. bootje voor de deur). Het openbaar vervoer en winkels op loopafstand, dichtbij de Ten Katemarkt, Kinkerstraat en de Jan Evertsenstraat. Op loopafstand van het Vondel-, Erasmus- en Rembrandtpark, waar u heerlijk kunt wandelen. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is goed bereikbaar. Een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 88 m2 excl. tuinhuis van circa 17 m2
• Tuin circa 117 m2
• 3 slaapkamers
• Dubbele beglazing
• Gemeentelijke erfpacht, canon 463,92,- euro per jaar gemeente Amsterdam, jaarlijkse index,
voorwaarden 2000 tot 31/03/2050
• Afkoop eeuwigdurend erfpacht met gunstige voorwaarden aangevraagd
• Servicekosten 91,92 euro per maand, gezonde VVE, saldo VVE ongeveer € 10.000,-euro
• Voorbehoud gunning eigenaar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Located on the beautiful Admiralengracht in Amsterdam-West is this lovely ground floor house of approximately 88 m2, with 3 bedrooms and very large garden (approximately 117 m2). In the garden is a pleasant garden house, ideal for working at home. The house is quietly located, unique with unobstructed views over the water and within walking distance of various stores, supermarkets, (eateries) cafes and restaurants. Always wanted to live nearby the water, this is your chance!

Classification:
First floor: entrance / hall with meter cupboard, toilet, living room and kitchen on the garden side, master bedroom on the garden side with built-in closet space, two bedrooms at the front, bathroom with bath and washbasin. From the living room with extension doors to terrace and garden with garden house. The location of the garden is on the east. This means that from April from 11.00 in the morning to 14.00 in the afternoon you can sit in the sun.

Location:
Approx. 10 min. cycling distance from the Jordaan and the halls with nice unobstructed views over the canal (possibly boat in front of the door). Public transport and stores within walking distance, near the Ten Katemarkt, Kinkerstraat and the Jan Evertsenstraat. Within walking distance of the Vondel-, Erasmus- and Rembrandtpark, where you can walk. The connections by public transport are excellent and the Ring A-10 is easily accessible. An ideal location with all amenities within easy reach.

Details:
- Living area 88 m2 excl. garden house of approximately 17 m2
- Garden approximately 117 m2
- 3 bedrooms
- Double glazing
- Municipal leasehold, canon 463,92,- euro per year Municipality of Amsterdam, annual index, conditions 2000 to 31/03/2050
- Purchase of perpetual leasehold with favorable conditions applied for
- Service costs 91.92 euro per month, healthy VVE, balance VVE approximately € 10,000 euros
- Reservation award owner
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder