Vorige | Volgende

Admiralengracht 65 hs 1057EP Amsterdam, Columbusplein e.o.

Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Aan de mooiste gracht van de Baarsjes ligt dit lichte en goed onderhouden drie kamer appartement met een prachtige tuin op het Westen van 70m2! Je kunt hier heerlijk wonen met zicht op de gracht of aan de achterkant op de romantische wilde bloementuin. Mocht je meer ruimte willen dan zijn er diverse uitbouwmogelijkheden.

In de gracht wordt als het warm is gezwommen en gevaren. Ook kun je een eigen bootje aan de kade leggen. Op warme dagen is de brede groenstrook gevuld met mensen die ontspannen de waterkant opzoeken.

Je kunt hier heel gemoedelijk wonen met het bruisende Amsterdam rondom.

Omgeving
In de Jan Evertsenstraat en op Het Mercatorplein zijn diverse winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Deze levendige buurt heeft zich ontwikkeld tot een geliefde en hippe wijk met vele gezellige cafés, koffietentjes, restaurants en de openbare bibliotheek. Naast het Rembrandtpark is het Erasmuspark in de buurt, hét alternatief voor het Westerpark en Vondelpark. Tevens liggen op enkele minuten fietsen de sfeervolle ten Kate Markt en de populaire Food- en Filmhallen. Naast een groot zwembad zijn er in de directe omgeving diverse sportgelegenheden aanwezig. Ook de ring A10 is uitstekend bereikbaar en er is voor de deur altijd wel een plek om de auto te parkeren.

Indeling
Eigen entree op de begane grond. Tochtportaal met originele wandtegels. Ruime hal met een trapkast waar veel bergruimte is. Een wasruimte en een meterkast. Vanuit de hal zijn de overige vertrekken te bereiken. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met zicht op de gracht. In het midden de badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De keuken met Siemens inbouwapparatuur is tussen de beide slaapkamers en ligt aan de tuinzijde. Ook beide slaapkamers grenzen met openslaande deuren aan de prachtig verzorgde ruime tuin op het Westen. In de tuin is een stenen berging.
Door nagenoeg de hele gehele woning ligt een geïsoleerde fraai gelegde massief houten vloer.

VvE
Het pand is in 2002 gesplitst in 24 appartementen en bergingen en volledig gerenoveerd. VvE ‘Admiralengracht 61-71’ wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam en de servicekosten bedragen EUR 114,31 per maand.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op grond welk in erfpacht is uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 oktober 2051 en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Er is op tijd een aanvraag gedaan voor de aanbieding van de gemeente voor de erfpacht herziening.

Kenmerken:
-Bouwjaar 1937
-Erfpacht afgekocht tot oktober 2051
-Ruime tuin van ca 70 m2 op het Westen
-Drie kamers
-Dubbel glas
-CV 2003
-VvE Bijdrage EUR 114,31
-Prettige en actieve VvE,
-Geïsolleerde kruipruimte
-Massief houten vloeren
-Mogelijkheid om een bootje voor de deur te leggen
-Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-06-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder