Vorige | Volgende

Admiralengracht 68 I 1057GB Amsterdam, Van Brakelkwartier

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

* English tekst below

Admiralengracht 68 I

Top locatie, geweldig uitzicht, goede lay-out met mogelijkheid voor drie slaapkamers en licht. Dit sfeervolle appartement heeft het allemaal!

Indeling:
Entree op de eerste etage via ruim gemeenschappelijk trappenhuis. Gang met toegang naar keuken en badkamer voorzien van douche, wc en wastafel.

Verder vanuit de gang toegang naar een kleine slaapkamer aan de voorzijde en de grote slaapkamer aan de achterzijde van het huis alsmede de ruime L-vormige woonkamer met wijds uitzicht op de gracht. Op relatief eenvoudige wijze is hier een derde slaapkamer te creëren.

Aan de achterzijde bevindt zich een ruim balkon welk zowel vanuit de keuken als de slaap-en woonkamer te bereiken is.

Ligging:
Het appartement bevindt zich aan de te leuke en gewilde Admiralengracht in het stadsdeel de Baarsjes. De gracht is ruim opgezet met veel groen aan de zijkanten en biedt de mogelijkheid om een bootje voor de deur te leggen.
Op loopafstand zijn verschillende winkels, leuke cafés en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch en Edel. Ook de Foodhallen en de Albert Heijn bevindt zich op loopafstand. Met 10 minuten fietsen ben je in de Jordaan en het centrum en op de Jan Evertsenstraat (100m) zijn diverse tramverbindingen naar alle delen van de stad.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 63m²
• Mooi uitzicht over Admiralengracht
• 2 Slaapkamers met de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren
• Ruime berging op zolder
• Keuken voorzien van 5pits gasstel, oven, magnetron, afzuigkap, ijskast en afwasmachine
• Gedeeltelijk dubbel glas
• CV ketel van november 2010
• Veel licht
• Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 521,13,
jaarlijks geïndexeerd tot 31 maart 2050.
• VvE is in eigen beheer. Servicekosten bedragen € 81,- per maand
• Bieden onder voorbehoud van gunning
• Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Admiralengracht 68 I

Top location, great view, good layout with possibility for three bedrooms and lots of light. This attractive apartment has it all!

Layout:
Entrance on the first floor via spacious communal staircase. Hallway with access to kitchen and bathroom with shower, toilet and sink.
Furthermore, from the hallway access to a small bedroom at the front and the large bedroom at the rear of the house as well as the spacious L-shaped living room with wide views over the canal. A third bedroom can be made here in a relatively simple way.
At the rear is a spacious balcony which can be reached from both the kitchen and the sleeping and living room.
Location:
The apartment is located on popular Admiralengracht in the Baarsjes district. The canal is spacious with lots of greenery on the sides and offers the possibility to put a boat in front of the door.
Within walking distance are several shops, nice cafes and restaurants such as Radijs, Bar Baarsch and Edel. The Foodhallen and Albert Heijn are also within walking disctance. With 10 minutes cycling you are in the Jordaan and the center and on the Jan Evertsenstraat (100m) there are various tram connections to all parts of the city.

Particularities:
• Living area 63m²
• Beautiful view over Admiralengracht
• 2 bedrooms with the possibility to create a third bedroom
• Spacious storage room in the attic
• Kitchen with 5 burner stove, oven, microwave, hood, refrigerator, dishwasher
• Partial double glass
• Boiler from November 2010
• A lot of daylight
• Leasehold. The annual canon is € 521.13, indexed annually until March 31, 2050
• Owners Association is in-house. Service costs are € 81 per month
• Subject to acceptance by the owner
• Delivery in consultation


This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. Buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The estate agent is an advisor to the seller regarding this property. We advise you to hire an expert (NVM) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the house, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to have them investigated independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be expert enough by law to be able to oversee all matters of interest. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder