Vorige | Volgende

Admiralengracht 71 hs 1057EP Amsterdam, Columbusplein e.o.

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

Mis het niet: begane grond en met zonnige tuin op het Westen! Deze leuke 3-kamer benedenwoning aan de populaire Admiralengracht is nu beschikbaar. Naast twee slaapkamers, heeft deze woning een royale tuin met een ruime stenen schuur en vrij uitzicht over het water aan de voorzijde.

Indeling
Eigen toegang op de begane grond, halletje met originele tegels waarna je de ruime hal instapt met toegang tot alle vertrekken. Direct rechts heb je de lichte woonkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd, deze dient nog zelf geplaatst te worden. Van hieruit heb je toegang tot de royale tuin gelegen op het Westen. Hier kun je heerlijk in de middag en avond in de zon zitten. De ruime stenen schuur biedt voldoende ruimte voor opslag en fietsen. Tevens aan de achterzijde twee slaapkamers, aan weerszijden van de keuken. De ene slaapkamer met inbouwkast en toegang tot de tuin middels openslaande deuren, de andere slaapkamer is ruim met kast met CV-ketel en tevens toegang tot de tuin middels openslaande deuren. De nette badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel en radiator. Vanuit de hal zijn tevens twee bergingskasten en een meterkast te bereiken. De woning moet nog naar eigen inzicht worden afgewerkt, de vloer en keuken dienen zelf nog geplaatst te worden.

Omgeving
De Admiralengracht ligt in de gezellige wijk de Baarsjes in Stadsdeel West. Hier heb je alles binnen handbereik. Diverse restaurants, cafés en winkels zijn op loopafstand te vinden met onder andere de Kinkerstraat en de Ten Katemarkt om de hoek. Ook het openbaar vervoer is zeer goed bereikbaar met diverse tram- en bushaltes op o.a. de Postjesweg. Het Vondelpark is met 5 minuten fietsen bereikt en het Museumplein met 10, dus ook voor de grotere culturele plaatsen hoef je niet ver. De Ring A10 is met enkele minuten rijden bereikt, wat de ligging zeer toegankelijk maakt.

Bijzonderheden
- Per direct beschikbaar
- Woonoppervlakte: ca. 67 m2 (indicatieve plattegrond)
- Tuin: ca. 56 m2
- Dubbel glas
- Voormalige huurwoning van De Key
- Vaste project notaris: Spier en Hazenberg notarissen
- Uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Antispeculatiebeding voor 2 jaar van toepassing
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 130,39
- Erfpacht afgekocht tot 16-10-2051

**English text**

Don't miss it: ground floor and with sunny garden on the West! This nice 3-room ground floor apartment on the popular Admiralengracht is now available. In addition to two bedrooms, this house has a spacious garden with a large stone shed and unobstructed views over the water at the front.

Layout
Private access on the ground floor, hall with original tiles, after which you enter the spacious hall with access to all rooms. Immediately to the right you have the bright living room at the front. The kitchen is located at the rear, it still has to be installed yourself. From here you have access to the spacious garden located on the West. Here you can sit in the sun in the afternoon and evening. The spacious stone barn offers plenty of space for storage and bicycles. Also at the rear two bedrooms, on either side of the kitchen. One bedroom with built-in wardrobe and access to the garden through French doors, the other bedroom is spacious with cupboard with central heating boiler and also access to the garden through French doors. The neat bathroom has a walk-in shower, toilet, sink and radiator. Two storage cupboards and a meter cupboard can also be reached from the hall. The house must still be finished at your own discretion, the floor and kitchen must still be installed yourself.

Surroundings
The Admiralengracht is located in the pleasant neighborhood de Baarsjes in the West district. Here you have everything at your fingertips. Various restaurants, cafes and shops can be found within walking distance, including the Kinkerstraat and Ten Kate market around the corner. Public transport is also very easily accessible with various tram and bus stops on the Postjesweg, among others. The Vondelpark is a 5-minute bike ride away and Museumplein 10, so you don't have to go far for the larger cultural places. The Ring A10 is a few minutes' drive away, which makes the location very accessible.

Particularities
- Available immediately
- Living area: approx. 67 m2 (indicative floor plan)
- Garden: approx. 56 m2
- Double glass
- Former rental home of De Key
- Permanent project notary: Spier en Hazenberg notaries
- Only for sale for self-occupation (or parents for children)
- Anti-speculation clause applicable for 2 years
- Active VvE, monthly contribution € 130.39
- Annual lease payments surrendered until 16-10-2051
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder