Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraliteitstraat 71 1018KP Amsterdam, Oostenburg

Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wonen in een heerlijk rustige woonwijk, aan de rand van het bruisende centrum van Amsterdam. Wij bieden u dit fijne twee-kamer appartement aan, gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping, met een heerlijk zonnig balkon.

De woning van circa 53 m2 beschikt over een ruime, lichte woonkamer met Frans balkon, een recent compleet gerenoveerde keuken (geplaatst in 2018) en een zeer comfortabele slaapkamer. Op de begane grond heeft de toekomstig eigenaar nog de beschikking over een individuele berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot en met januari 2041 en het eeuwigdurend afkopen of het vastzetten van de canon na 2041 is onder de gunstige voorwaarden aangevraagd. Dit voordeel is overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een heerlijk rustig gedeelte in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden.

Indeling:
De centrale entree op de begane grond is zeer netjes te noemen. Op de derde verdieping bevindt zich de entree van d woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde een zeer ruime en lichte woonkamer met frans balkon waar je uitkijkt over de Admiraliteitstraat. Aan de achterzijde de ruime slaapkamer en ingerichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanaf de keuken heb je de toegang het tot het heerlijke balkon, gelegen op het zuiden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting. Op de begane grond is er tevens een fijne berging.

VVE:
De vereniging van eigenaren "De Admiraal 2A" is een bestaat uit 102 woningen en 98 bergingen. De Vve wordt professioneel beheert door de Alliantie Vve Diensten. Het betreft een gezonde VvE met meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 69,06 voor het appartement en € 14,20 voor de berging (2020).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van ca 53 m2 (NEN-meetrapport aanwezig);
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning;
- Eigen berging op de begane grond;
- Energielabel C;
- Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie Vve Diensten;
- Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 31-01-2041; afkoop eeuwigdurende erfpacht is onder gunstige voorwaarden aangevraagd;
- Aanvaarding in overleg, kan per direct;
- Notariskeuze aan koper, koopakte volgens model Ring Amsterdam in Amsterdam of directe omgeving;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder