Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aetsveldselaan 54 1381EB Weesp, Zuid I

Vraagprijs € 450.000 

Bouwjaar
1952
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
188 m²

Omschrijving

Deze nog te verbouwen twee-onder-een kapwoning gelegen aan een brede groenstrook en speelplaatsje bevindt zich niet ver van het sfeervolle historische centrum van Weesp. De kluswoning welke casco prima onderhouden is en gebouwd is in de jaren 50 heeft een totale woonoppervlakte van 74 m, drie goede slaapkamers en een heerlijke voor- zij- n achtertuin; waarvan de achtertuin op het heerlijke zonnige zuiden.

De woning ligt aan de rand van het historische centrum en goed centraal. Het sfeervolle historische centrum van Weesp is binnen 10 minuten lopen goed bereikbaar, waar je tal van gezellige horeca en leuke boetiekjes vindt, maar ook diverse supermarkten. Hetzelfde geldt uiteraard voor de scholen, sportverenigingen en de leuke wandel-/ en fietstochten langs rivier de Vecht. Daarnaast is het NS-station Weesp met haar zeer goede en regelmatige verbinding naar onder andere Amsterdam, Schiphol en Utrecht makkelijk bereikbaar (5 min. fietsen / 15 min. lopen). Tevens zijn de uitvalswegen letterlijk om de hoek en kun je voor de deur gemakkelijk en vrij parkeren.

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, hal met verdiepte trapkast, keukenopstelling aan voorzijde, van binnenuit toegang naar de bijkeuken/berging en zij-tuin, lichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar de fijne, zonnige zij- en achtertuin met daaraan grenzend een brede groenstrook met speeltuintje.
Eerste verdieping: overloop met uitklapbare vlieringtrap, twee goede slaapkamer aan achterzijde met inbouwkasten en toegangsdeuren naar het zonnig balkon welke uitzicht geeft op de achtertuin, aan de voorzijde een prima derde slaapkamer met wastafel en eveneens inbouwkasten en tot slot de (eenvoudige) badkamer.
Tweede verdieping: via de uitklapbare vlizotrap toegang tot een ruime vlieringruimte (circa 11 m), momenteel vloerloos. Hier bevindt zich ook de combiketel uit 2015.

o Twee-onder-een-kap woning in nabijheid van het historische centrum
o Woonoppervlakte 74 m
o Heerlijke zonnige zij- en achtertuin met (eventuele) uitbouwmogelijkheden
o Grotendeels voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen
o Energielabel G
o Voormalige huurwoning van woningcorporatie Ymere
o Voorrangsregeling sociale huurwoning van toepassing
o Voorbehoud gunning eigenaar: geen beleggers, enkel voor zelfbewoning
o Vaste projectnotaris Van Elten * Van de Griend in Weesp

Een woning kopen met voorrang

Woont u in een sociale huurwoning van een woningbouwcorporatie in de regio Amsterdam en wilt u een woning kopen van Ymere? Dan kunt u misschien gebruik maken van de voorrangsregeling voor huurders.
Deze voorrangsregeling dient ervoor om de doorstroming te bevorderen.
Wanneer kunt u voorrang krijgen?
U moet voldoen aan de volgende voorwaarden om voorrang te kunnen krijgen:
U huurt nu een sociale huurwoning in de regio Amsterdam van een woningcorporatie
U woont zelf in deze sociale huurwoning en het contract staat op uw naam
U staat op het adres ingeschreven bij de gemeente

Deze woningen zijn te koop met voorrang

De voorrangsregeling geldt niet voor alle koopwoningen van Ymere. Op aanbod.ymere.nl staan de woningen die wij verkopen. In de verkoopadvertentie van de woningen staat dan of er sprake is van een voorrangsregeling voor huurders.
Zo werkt het
Iedereen (huurders en niet-huurders) mag via een inschrijving een bod doen op de woning.
Na sluiting van de inschrijving bekijkt Ymere alle biedingen.
Komt het beste bod van een sociale huurder? Dan verkopen we de woning aan deze sociale huurder.
Komt het bod met de beste voorwaarden van iemand die gn sociale huurwoning heeft? Dan geldt de voorrangsregeling. Ymere bekijkt dan of er biedingen zijn van huurders van een sociale huurwoning. We nemen dan contact op met de huurder met het beste bod. We vragen of die hetzelfde bod wil doen tot als de niet-huurder met de beste voorwaarden.
Past de huurder het bod aan? Dan verkoopt Ymere de woning aan de huurder. Past de huurder het bod niet aan? Dan verkoopt Ymere de woning aan de niet-huurder.

Voorwaarden van de voorrangsregeling.
De exacte voorwaarden behorende bij deze voorrangsregeling zijn opgenomen en na te lezen in de verkoopadvertentie van de geselecteerde woning. Uiteraard zijn de voorwaarden ook bij ons verkoopteam op te vragen die bereikbaar is op verkoopbestaand@ymere.nl of via telefoonnummer 088 000 89 00


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-16
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
74 m²
Perceeloppervlakte
188 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Energielabel
Klasse G
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder