Opdracht:

Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) zoekt een meewerkende stagiair (2 of 3 dagen in de week) die naast gerelateerde werkzaamheden voor MVA zijn afstudeeropdracht voltooit.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om als afstudeeropdracht een compleet marketingplan op te zetten. De precieze opdracht is het schrijven van een strategisch marketingplan voor een nieuw ontwikkelde online tool: Biedopdezewoning.nu.

Wat is Biedopdezewoning.nu?

Biedopdezewoning.nu is een handige online tool voor wie een huis wil kopen. Het bied je de mogelijkheid om direct een bod te doen op de woning die jij graag wilt hebben. Biedopdezewoning.nu moet voor transparantere prijsvorming van woningen zorgen.

Hoe werkt het?

Via Biedopdezewoning.nu doe je online een bod op een woning. Daarmee probeer je de onderhandeling met de verkoper te starten. De verkoper moet jouw bod zo aantrekkelijk vinden dat hij bereid is het biedingsproces online te laten verlopen. Als hij jouw bod als openingsvoorstel accepteert, verloopt de rest van het biedproces transparant via het platform van Biedopdezewoning.nu.

Waar kom je te werken?

Makelaarsvereniging Amsterdam is de oudste Amsterdamse vastgoedstart-up en vertegenwoordigt 450 makelaars en 150 makelaars in opleiding die werken in en rond Amsterdam. Met een aanboddatabase, opleidingsinstituut de MVA Academie, veilinghuis de Eerste Amsterdamse en labels als MVA Certified Expat Broker en MVA Erfpachtdeskundige wordt continu gewerkt aan kennis, kwaliteit en de toekomst van het makelaarsvak. MVA is innovatief en eigenzinnig, bestaat sinds 1877, maar ontwikkelt ideeën van een start-up.

Voor dit zenuwcentrum van de Amsterdamse vastgoedwereld zoeken wij een fanatieke duizendpoot, die alles uit zijn of haar stageperiode wil halen.

© Makelaarsvereniging Amsterdam, fotograaf: Henk Roolvink

Vereisten

  • een enthousiaste en energieke persoonlijkheid
  • een actieve, commerciële en kwaliteitsbewuste instelling
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • taalvaardig in Nederlands en Engels
  • kennis van Word, Excel en Social media
  • pro-activiteit en zorgvuldigheid is een must
  • stressbestendig en flexibel
  • aan het eind van een HBO of academische opleiding

Heb je interesse? Reageer snel. Want weg is weg!