Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Agamemnonstraat 39 huis 1076LR Amsterdam

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*This property is listed by a MVA Certified Expat Broker*
*Beschikbaar vanaf 1 december 2021*

Zeer hoogwaardige en stijlvol 3-kamer benedenhuis van ca 75 m2 met tuin.

OMGEVING

Het appartement is gelegen in Oud zuid tussen de Stadionkade en de Stadionweg op loopafstand van diverse winkels en restaurants (Stadionweg, Olympiaplein etc.). De Zuidas en NS station Zuid liggen op minder dan 5 minuten fietsen. Goed bereikbaar per openbaar vervoer en eigen vervoer.

INDELING

Entree/toegangsdeur, gang met toegang tot diverse ruimten. De woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde. De luxe keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat en oven. Vanuit de openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin. In de verzorgde tuin staat een tuinhuis, geschikt voor opslag van bijv. tuinmeubilair.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De tweede slaapkamer is bereikbaar via de woonkamer en beschikt over openslaande deuren naar de tuin. De fraaie badkamer is uitgerust met en inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en handdoekradiator. In de gang bevindt zich verder nog een waskast, meter/bergkast en een separaat toilet met fontein.

BIJZONDERHEDEN

- De gehele woning is voorzien van een prachtige houten visgraat lamelparketvloer
- De woning wordt in verband met de verhuur nog voorzien van raamdecoratie
- Volledig geïsoleerd met dubbele beglazing
- Oplevering/aanvaarding in overleg,
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder
- Minimale huurperiode: 1 jaar
- Waarborgsom: 2 maanden
- GEEN delers, studenten en/of groepsbewoning
--------------------------------------------------------------------
*Available from December 1, 2021*

Very high quality and stylish 3-room ground floor apartment of approximately 75 m2 with garden.

NEIGHBOURHOOD

The apartment is located in Oud Zuid between the Stadionkade and the Stadionweg within walking distance of various shops and restaurants (Stadionweg, Olympiaplein, etc.). The Zuidas and NS station Zuid are less than 5 minutes by bike. Easily accessible by public transport and private transport.

LAYOUT

Entrance/entrance door, hallway with access to various rooms. The living room with open kitchen is located at the back. The luxurious kitchen is equipped with various built-in appliances including a fridge/freezer combination, dishwasher, 5-burner gas hob and oven. From the patio doors you have access to the garden. In the well-kept garden there is a garden house, suitable for storage of, for example, garden furniture.

The apartment has two bedrooms. The master bedroom is located at the front of the apartment. The second bedroom is accessible from the living room and has French doors to the garden. The beautiful bathroom is equipped with a walk-in shower, bath, double washbasin and towel radiator. In the hallway there is also a laundry room, meter/storage cupboard and a separate toilet with fountain.

PARTICULARITIES

- The entire house is equipped with a beautiful wooden herringbone parquet floor
- Fully insulated with double glazing
- Delivery/acceptance in consultation,
- Subject to landlord approval
- Minimum rental period: 1 year
- Deposit: 2 months
- NOT for sharers, students and/or group occupancy
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus – in tegenstelling tot wat iedereen denkt – niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder