Vorige | Volgende

Agatha Dekenstraat 23 - III 1053AM Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ge´nteresseerd? Stuur dan snel een MAILTJE naar ons algemene email adres ter attentie van onze afdeling Makelaardij (zie onze website met ons algemeen emailadres) met de volgende gegevens; wie ben je? Per wanneer zou je de woning willen huren? Als stel of alleen? Graag hierbij de volgende documentatie aan toevoegen: kopie werkcontract, loonstrook (3x) en ID. Wij laten je dan z.s.m. weten of je de woning kan komen bezichtigen. LET OP; de woning is voor maximaal 24 maanden te huur.


Agatha Dekenstraat 23-III, 1053AM te Amsterdam
--------------------------------------------------------

Bent u opzoek naar een leuke woning op een goede locatie in stadsdeel Oud-West?! Kom dan kijken aan de Agatha Dekenstraat 23-III!

De straat is heerlijk rustig omdat er vooral bestemmingsverkeer rijdt.

In de omgeving is een goed aanbod van winkels gelegen aan o.a. De Clercqstraat, de Rozengracht, de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat. Diverse horecagelegenheden zijn verspreid over de buurt.

Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, welke op loopafstand ligt. Toch liggen het Rembrandtpark en het Erasmuspark ook op korte fietsafstand.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto is uitstekend. Met de diverse tramlijnen in de buurt, bent u binnen no time in alle delen van de stad.

INDELING
U komt binnen in een open ruimte; de woonkamer. Via de woonkamer krijgt u gelijk toegang tot de badkamer, keuken en balkon. (Deze zijn gelegen aan de achterzijde van het appartment) De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde van het appartement bevind zich de ruime slaapkamer.Ge´nteresseerd? Stuur dan snel een MAILTJE naar marieke.loos@rappange.com met de volgende gegevens; wie ben je? Per wanneer zou je de woning willen huren? Als stel of alleen? Graag hierbij de volgende documentatie aan toevoegen: kopie werkcontract, loonstrook (3x) en ID. Wij laten je dan zsm weten of je de woning kan komen bezichtigen. LET OP; de woning is voor maximaal 24 maanden te huur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-06-2020
Status
Onder optie
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²
Inhoud
130 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een Ĺeilandĺ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder