Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Agatha Dekenstraat 59 H 1053AN Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Bouwjaar
1904
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

“Sfeervol en luxe gerenoveerd benedenhuis met tuin”

*English text below*

Begane grond.

Bijzonder courant en smaakvol benedenhuis van 95 m² (inclusief luxe tuinhuis van 11m²) met zonnige tuin en twee of drie slaapkamers.

Het appartement heeft een optimale indeling met aan de voorzijde een lichte woonkamer met zitgedeelte, brede vensterbank en sfeervolle shutters. Aan de achterzijde is een luxe open keuken met inbouwapparatuur (5-pits gasfornuis, ijskast, vriezer en vaatwasser).

Aansluitend aan het keukengedeelte is een prettige extra studeer- , speel- of slaapkamer.

Slaapverdieping:
Overloop met ruime inbouwkast en aparte kast voor de wasmachine en de droger. Aan de voorzijde is een slaapkamer. De badkamer is centraal gelegen en voorzien van een douche, toilet en wastafel. De masterbedroom aan de achterzijde heeft een openslaande deur naar de patio.

Tuinhuis:
Geïsoleerde ruimte van 11 m² voorzien van verwarming en elektra. Thans ingedeeld als een logeerruimte met eigen douche en toilet.

Ligging:
Het appartement is gelegen op een gewilde locatie in West, vrijwel naast de “de Hallen”, Bilderdijkkade, Ten Kate markt en aan het mooie Bellamyplein.

Een omgeving met uitgebreide voorzieningen, leuke horeca en op loopafstand van o.a. Jordaan, Negen Straatjes en Vondelpark.

Bijzonderheden:
Eigen grond
Volledige renovatie in 2016 inclusief nieuwe fundering
Maatwerk kasten
Energielabel A
Luxe keuken
Vloerverwarming souterrain
Goed functionerende VVE, professioneel beheer Delair vastgoedbeheer
5 leden
Reserve ca. € 11410,-
Meerjaren onderhoudsplan tot 2027
Schilderwerk voorzijde gepland zomer 2020
Toegang tot parkeergarage aan Kwakersstraat (100 meter) waar altijd plek is

----------------------------

“Welcoming and luxury remodeled ground-floor apartment with a garden”

Ground floor.

Exceptionally well-configured and elegant 96 sqm ground floor apartment (including a luxury 11 sqm luxury garden house) with a sunny yard and two or three bedrooms.

The apartment features an ideal layout with a bright living room at the front with a sitting area, wide window sill and charming shutters. At the rear is a luxury open-plan kitchen with fitted appliances (5-burner gas stove, refrigerator, freezer and dishwasher).

Adjacent to the kitchen area is a comfortable extra study/playroom or bedroom.

Bedroom level:
Landing with a large fitted wardrobe and a separate European laundry. One bedroom at the front. The central bathroom is fitted with a shower, toilet and sink. The master bedroom is at the rear and has a door to the patio.

Garden house:
Insulated 11 sqm space with heating and electrics. Currently in use as a guestroom with a private shower and toilet.

Location:
The apartment is situated in a sought-after location in West, almost immediately next door to “de Hallen”, Bilderdijkkade, Ten Kate market and on beautiful Bellamyplein square.

An area with a full range of amenities, lovely eateries and cafes and within walking distance of Jordaan, Negen Straatjes and Vondelpark.

Specifications:
Freehold property
Fully renovated in 2016 including a new foundation
Custom wardrobes
Energy label A
Luxury kitchen
Underfloor heating basement
Sound HOA, professionally managed by Delair
5 apartment rights
HOA sink fund ca. € 11,410
Long-term maintenance plan until 2027
Paintwork front scheduled for the summer of 2020
Entrance to the parking garage on Kwakersstraat (100 meters) - spaces always available
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder