Vorige | Volgende

Agatha Dekenstraat 61 H 1053AN Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Vraagprijs € 600.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

GEWELDIG GERENOVEERD DUBBEL-BENEDENHUIS VAN 83 M2 EN EEN HEERLIJKE, MOOI AANGELEGDE TUIN MET TUINHUIS/BERGING VAN 12 M2. GROTE, DIEPE WOONKAMER EN TWEE GOEDE SLAAPKAMERS. LIGGING NAAST DE PRACHTIGE OUDE TRAMREMISE VAN DE HALLEN EN VLAKBIJ DE HEERLIJKE JORDAAN. HET PAND EN DE WONING ZIJN GEHEEL GERENOVEERD IN 2015, INCLUSIEF DE FUNDERING. GELEGEN OP EIGEN GROND.

OMGEVING:
De Agatha Dekenstraat is een rustige straat in Oud-West met om de hoek het bruisende nieuwe uitgaanscentrum De Hallen. De Kinkerstraat, de Ten Katemarkt en de Jordaan zijn allen vlakbij.
De buurt is gezellig en levendig, doch rustig. De Hallen vormen een nieuwe aanwinst voor de buurt, die daarmee een grote aantrekkingskracht heeft gekregen. Tevens zijn er winkels, bars en restaurants dichtbij te vinden. Goede verbindingen per auto naar de Ring A-10 West en per openbaar vervoer (tram en bus). Er is een wachttijd van ca. 2 maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

INDELING:
Gelegen op de begane grond en in het souterrain. Via je eigen entree kom je binnen. Diepe woonkamer met mooi uitzicht op de erachter gelegen, fraai aangelegde, tuin. Een raam aan de zijkant zorgt voor extra lichtinval. De moderne keuken in de uitbouw is van allerhande apparatuur voorzien, zoals een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi-magnetron/oven, een afwasmachine en een grote koel/vrieskast. In het midden van de kamer zit een bergkast (met de C.V.-ketel) en een separaat toilet. Via openslaande deuren vanuit de woonkamer, maar ook via de keuken bereik je de heerlijke, leuk ontworpen tuin, welke is voorzien van een ruime berging/werkkamer. Trap naar het souterrain met aan de voorzijde en aan de achterzijde een slaapkamer. De ouderslaapkamer achter heeft een deur naar een geventileerde patio, welke is afgedekt middels loopglas. In het midden liggen de badkamer met douche, wastafel met console en toilet. Tevens is er een kast met de wasmachine/droger-aansluiting. Op de gehele begane grond ligt een nette houten vloer. In het souterrain ligt er een tegelvloer met vloerverwarming. Alles verkeert in een uitstekende staat en de woning kan direct betrokken worden.

KENMERKEN:
* Woonoppervlakte van ca. 83 m2 woning, een tuinhuis van ca. 12 m2 en een tuin van 25 m2;
* 2 ruime slaapkamers;
* Het pand is volledig gerenoveerd (inclusief fundering), luxe verbouwd en gesplitst in 2015;
* Geheel voorzien van isolerende beglazing;
* Gunstig gelegen, nabij De Hallen, de Ten Katemarkt en de Jordaan;
* De VVE bestaat uit 5 leden, is gezond en wordt beheerd door Delair Vastgoedbeheer;
* Onderhoud zowel binnen als buiten uitstekend;
* De servicekosten bedragen € 138,50 per maand;
* Goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer (tram en bus);
* Gelegen op eigen grond;
* Wachttijd voor parkeervergunning is 2 maanden;

DOCUMENTATIE:
De stukken betreffende dit object zijn in te zien via de digitale kluis op onze website. Het wachtwoord voor deze kluis kunt u opvragen via ons kantoor.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**


GREAT RENOVATED 2-FLOOR GROUNDAPARTMENT OF 83 M2 AND A BEAUTIFUL GARDEN WITH GARDEN HOUSE / STORAGE OF 12 M2. LARGE, DEEP LIVING ROOM AND TWO GOOD BEDROOMS. LOCATED NEXT TO THE BEAUTIFUL OLD TRAMREMISE OF THE HALLEN AND NEAR THE JORDAAN. THE PROPERTY AND THE HOUSE HAVE BEEN COMPLETELY RENOVATED IN 2015, INCLUDING THE FOUNDATION. LOCATED ON FREEHOLD GROUND.

SURROUNDINGS:
The Agatha Dekenstraat is a quiet street in Oud-West with the bustling new entertainment center De Hallen around the corner. The Kinkerstraat, the Ten Katemarkt and the Jordaan are all nearby.
The neighbourhood is cozy and lively, but quiet. De Hallen is a new addition to the neighbourhood, which has gained a great attraction. There are also shops, bars and restaurants nearby. Good connections by car to the Ring A-10 West and by public transport (tram and bus). There is a waiting period of approx. 2 months for obtaining a parking permit.

LAYOUT:
Located on the ground floor and in the basement. You will enter by your seperate entrancedoor. Deep living room with a beautiful view on the garden behind it. A window on the side provides extra light. The modern kitchen in the extension is equipped with all kinds of devicess, such as a 5-burner gas hob with extractor hood, a combi microwave / oven, a dishwasher and a large fridge / freezer. In the middle of the room is a storage cupboard (with the C.V. heater) and a separate toilet. Through sliding doors from the living room, but also through the kitchen you reach the lovely, designed garden, which is has with a large storage room. Stairs to the basement with a bedroom at the front and at the rear. The master bedroom at the rear has a door to a ventilated patio, which is covered with extra thick glass. In the middle are the bathroom with shower, sink with console and toilet. There is also a cupboard with the washer/dryer connection. There is a neat wooden floor on the entire ground floor. In the basement there is a tiled floor and floorheating. Everything is in an excellent condition and the house can be moved into immediately.

CHARACTERISTICS:
* Living area of 83 m2, a garden house of 12 m2 and a garden of 25 m2;
* 2 spacious bedrooms;
* The building has been completely renovated (including foundation), luxuriously renovated in 2015;
* Fully equipped with insulating glazing;
* Conveniently located, near De Hallen, the Ten Katemarkt and the Jordaan;
* The VvE consists of 5 members, is healthy and is managed by Delair Property Management;
* Excellent maintenance both inside and outside;
* The service costs are € 138.50 per month;
* Good accessibility by car and public transport (tram and bus);
* Located on FREEHOLD GROUND;
* Waiting time for parking permit is 2 months;

DOCUMENTATION:
The documents concerning this object can be viewed via the digital safe deposit on our website. You can request the password for this safe from our office.

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder