Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Akersingel 110 1060NK Amsterdam, De Aker West

Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Rust, ruimte, centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeren. Dat zijn zomaar vijf belangrijke kenmerken waar deze goed ingedeelde woning in de groene woonwijk de Aker aan voldoet. Dit vier kamer appartement heeft een woonoppervlakte van circa 98 m, twee balkons en een individuele berging op de begane grond.
Het huis is gelegen op de eerste etage en heeft de beschikking over een ruime woonkamer met een open keuken. Verder zijn er drie goed bemeten slaapkamers, is er een badkamer met ligbad/douche en een wastafelmeubel, is er separaat een toiletruimte en zijn er ook nog twee inpandige bergruimtes. In het pand uit 1997 is een lift aanwezig en wordt goed onderhouden, wat wordt geregeld door een professioneel beheerde voor de vereniging van eigenaars. De canon voor de erfpacht is nog afgekocht tot en met februari 2050.

Kortom, een ruim en praktisch ingedeeld appartement op een uitstekend bereikbare, centrale en groene woonomgeving!!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

De omgeving en de bereikbaarheid:
Dit fraaie appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, Schiphol en Sloterdijk. Zo bevindt zich op loopafstand tramlijn 1, welke in ongeveer twintig minuten het centraal station bereikt. Bij de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het winkelcentrum 'De Dukaat' is met een divers aanbod aan winkels, zoals een supermarkt, bakker, slager en drogist op loopafstand te bereiken. Het gezellige theehuis De Akermolen, met terras aan De Ringvaart, is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Tenslotte zijn er diverse uitvalswegen nabij, binnen 5 minuten bereikt men de A4, A5, A9 en de Ring A10


Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; lift; trappenhuis; bergingen.
Eerste etage:
Galerij; entree van de woning; hal; inpandige berging; twee slaapkamers; tweede berging met wasmachine aansluiting; separaat toilet met fontein; badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel; grote slaapkamer; woonkamer met open keuken en toegang tot twee balkons.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1997
- Woonoppervlakte circa 98 m (meetrapport aanwezig)
- Twee balkons
- Individuele berging op de begane grond
- Lift aanwezig
- Erfpachtcanon betaald tot en met 28-02-2050
- Hardhouten en aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas
- Stadsverwarming
- Volledig gesoleerd
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- VvE bijdrage 205,83 per maand
- Aanvaarding in overleg
- Notariskeuze aan de koper, mits in Amsterdam
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-09
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder