Vorige | Volgende

Akervoorderlaan 0 ong 2161DR Lisse, De Loosters

Omschrijving

Bouw uw eigen droomhuis!

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een prachtige en ruimtelijke plek met vrij uitzicht op bloembollenvelden?

Dan is dit uw kans!

Ontdek Heerlijkheid Akervoorde

Een kleinschalig project gelegen aan de Akervoorderlaan in het buitengebied van het bollendorp Lisse, midden in de Randstad. Hier liggen zes kavels die elk met vrije architectuur te bebouwen zijn. De kavels liggen centraal in de historisch en toeristisch aantrekkelijke Duin- en Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden.
Zo kunt u, vanuit uw eigen droomhuis, in het voorjaar eindeloos genieten van de bloeiende bloembollen om u heen. Een bezoek aan het strand is binnen 10 minuten rijden met de auto mogelijk. Uw kavel ligt heerlijk in de natuur en toch dicht bij de dorpen, voor alle faciliteiten die u nodig heeft.

Laat u verrassen door strand, duinen, bloemenvelden, gemoedelijke en karakteristieke dorpen met vriendelijke mensen en een groot plassengebied. Dit alles op een steenworpafstand van uw eigen droomhuis; het kan straks in uw eigen buitenplaats Akervoorde!

Aanbod
Zelf, of samen met een architect, ontwikkelt u uw vrijstaande woning geheel naar eigen smaak en inzicht.
Elke kavel is circa 1.000 m2 groot en heeft vrij uitzicht.
De maximale inhoud van uw droomhuis is 1.150 m3.
De realisatie van een bijgebouw is mogelijk tot maximaal 50m2.

Planning
De grond is bouwrijp en u kunt dus direct beginnen met de bouw van uw droomhuis.

Bereikbaarheid
Met haar centrale ligging in de Randstad is Heerlijkheid Akervoorde uitstekend te bereiken, zowel per auto als per openbaar vervoer. U bent binnen 30 minuten met de auto in Amsterdam, Haarlem, Leiden of Den Haag. Op ongeveer 1 kilometer van uw droomhuis is de bushalte, voor zowel de richting Haarlem als Leiden.
In Sassenheim, op slechts 10 minuten met de auto of per bus, is een treinstation.

Voorzieningen
Door de centrale ligging is ook een grote diversiteit aan voorzieningen binnen handbereik. In Lisse en het nabij gelegen dorp Sassenheim vindt u een ruime keuze aan winkels en supermarkten, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, gezondheidszorg, musea, bibliotheken, sportgelegenheden, buurtcentra, speeltuinen, zwembaden, bioscopen, theaters en vele andere openbare en maatschappelijke voorzieningen.

Meer weten?
Voor meer informatie over het project, de bouwvoorschriften, financieringsmogelijkheden en de eventuele verkoop van uw eigen woning, neem dan contact op met Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars.

Bekijk tevens de website www.heerlijkheidakervoorde.nl

Bouwnummer 1: verkocht
Bouwnummer 2: verkocht
Bouwnummer 3: verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 4: verkocht
Bouwnummer 5: verkocht
Bouwnummer 6: verkocht
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder