Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Akoleienstraat 3 - 3 1016LN Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Bouwjaar
1886
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**English text below**

Een stijlvol appartement op eigen grond in de Jordaan van circa 48 m² op de derde verdieping met een trap binnendoor naar de kapverdieping. Het charmante Amsterdamse pand ligt in een rustige zijstraat van de Rozengracht nabij de Lijnbaansgracht en kijkt aan de achterzijde uit op de gebrandschilderde ramen van het Gemeentelijk monument "De Zaaier"(Heilige Ignatius). Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree ga je naar de tweede verdieping, waar de entree van de woning is.
Het woongedeelte ligt op de derde verdieping en via de charmante trap kom je op de volledig gerenoveerde slaapverdieping gelegen in de kap. Het dak is in 2015 compleet gerenoveerd.
De zitkamer is aan de voorzijde, de open keuken voorzien van een op maat gemaakt keukenblok met een 4 pits kooktoestel, afzuigkap, een oven en een koelkast, ligt aan de rustige achterzijde met zicht op de zijbeuk van de kerk.
De badkamer voorzien van een raam heeft een douchehoek, wastafel en toilet.
Op de vierde verdieping is er zowel de voorzijde als de achterzijde een tweepersoonsbed ingebouwd.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) Akoleienstraat 3 te Amsterdam telt 4 woningen. De administratie van de VvE wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen € 50,00 per maand.

Bijzonderheden
• Charmant appartement op de derde en vierde verdieping van circa 48 m²
• Eigen grond
• Uitzicht op monumentale kerk
• Rustige straat
• Dak is vernieuwd in 2015 en geοsoleerd
• Dubbele (isolerende) beglazing
• Energielabel E
• WOZ waarde is € 312.000,- (peildatum 1-1-2019)
• Mogelijk om geheel gemeubileerd te kopen

Omgeving en bereikbaarheid
Gelegen in de Jordaan, om de hoek van de levendige Rozengracht en nabij de Singelgracht. Een schilderachtige buurt, met historische panden, grachten, bruggen, unieke winkeltjes, cafe's en eetgelegenheden. Ook de supermarkt is in de buurt en op zaterdag de biologische versmarkt op de Noordermarkt.

Het appartement ligt gunstig ten opzichte van het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, verschillende tramlijnen en busverbindingen, maar ook met de auto prima te bereiken, nabij de ring 100. Op deze centrale locatie doe je het meeste lopend of op de fiets.

***

A stylish apartment on private ground in the Jordaan of approximately 48 m² on the third floor with an internal staircase to the top floor. The charming Amsterdam building is located in a quiet side street of the Rozengracht near the Lijnbaansgracht and looks out at the rear of the stained-glass windows of the Municipal monument "De Zaaier" (Saint Ignatius). Easily accessible by both car and public transport.

Layout
Via the communal entrance you go to the second floor, where the entrance of the house is.
The living area is on the third floor and the charming staircase leads to the completely renovated bedroom floor located in the hood. The roof was completely renovated in 2015.
The sitting room is at the front, the open kitchen with a custom-made kitchen block with a 4-burner stove, extractor hood, an oven and a refrigerator, is located on the quiet rear with a view of the side aisle of the church.
The bathroom with a window has a shower corner, sink and toilet.
On the fourth floor, both the front and the back have a double bed built in.

Association of Owners
The Association of Owners (HOA) Akoleienstraat 3 in Amsterdam has 4 homes. The VvE administration is done in-house. The service costs are € 50.00 per month.

Particularities
• Charming apartment on the third and fourth floor of approximately 48 m²
• Own ground
• View of monumental church
• Quiet street
• Roof was renewed in 2015 and insulated
• Double (insulating) glazing
• Energy label E
• WOZ value is € 312,000 (reference date 1/1/2019)
• Possible to buy fully furnished

Environment and accessibility
Located in the Jordaan, around the corner from the lively Rozengracht and near the Singelgracht. A quaint neighborhood, with historic buildings, canals, bridges, unique shops, cafes and eateries. The supermarket is also nearby and on Saturday the organic fresh market on the Noordermarkt.

The apartment is conveniently located to the center and is easily accessible by public transport, various tram lines and bus connections, but also easily accessible by car, near the ring 100. In this central location you do most on foot or by bike .
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
03-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1886

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²
Inhoud
159 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is ιιn van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder