Vorige | Volgende

Albardagracht 98 1067DZ Amsterdam, Buurt 9

Vraagprijs € 550.000 

Bouwjaar
2014
Woonoppervlakte
155 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
43 m²

Omschrijving

Schitterende in 2014 gebouwde 5-kamer eengezinswoning van 155 m2 met een eigen parkeerplaats in de naast het complex gelegen parkeergarage!

Indeling:
Begane grond: Je komt binnen in de entree met meterkast van waaruit er toegang is tot een hal welke toegang geeft tot het eerste toilet, de wasruimte en de eerste slaapkamer.

Eerste verdieping: Hier vind je de woonkamer, het tweede toilet en de half-open keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop bereik 2 slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en een wasmachine aansluiting.

Derde verdieping: Op de bovenste verdieping vind je nog een ruime slaapkamer met eigen badkamer welke is voorzien van een toilet, wastafel en een douchecabine.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgevoegde plattegronden bekijken.

Ligging:
Deze woning ligt in een groenrijke buurt op steenworp afstand van diverse winkels (Lambertus Zijlplein en Plein ’40-’45) en openbaar vervoermogelijkheden (station Sloterdijk en diverse tram- en busverbindingen). De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (Haarlemmerweg en de A10). Tevens vind je voor en rondom de woning voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bouw:
De woning is gebouwd in 2014. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2014 geplaatste CV installatie. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot 1 juli 2057. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene erfpachtbepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Eengezinswoning
-Bouwjaar 2014
-Woonoppervlakte bedraagt 155 m2
-Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-07-2057
-De woning is volledig geïsoleerd
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
43 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder