Vorige | Volgende

Albardastraat 1 1272GV Huizen, Zuidereng

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
205 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
361 m²

Omschrijving

Bij deze 2-onder-1-kapwoning is over elke ruimte echt nagedacht. Deze woning heeft dan ook als eerste bewoner de architect gehad welke de woningen in dit deel van Huizen heeft ontworpen. De woning gaat mee met de behoefte en leefsituatie. Zo kunt u een kantoor aan huis beginnen, een aparte speelruimte voor de kinderen creŽren of een slaapkamer en badkamer realiseren op de begane grond voor een nanny of mogelijk voor u zelf in de toekomst. Levensloopbestendig kunt u deze woning dus absoluut noemen.

De woning beschikt over een aangebouwde garage van maar liefst 20 m2. Uiteraard ideaal voor uw auto maar ook zeker als klusruimte of voor opslag. De garage heeft een hoge brede toegang en is daardoor goed geschikt voor een caravan of (bedrijfs)bus. Voor de garage is er tevens ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren.

De huidige bewoners hebben 18 zonnecollectoren laten installeren op het platte dak. Waarmee de elektriciteitsrekening ongekend laag is.

Daarnaast heeft de woning een souterrain, deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Doordat deze ruimte over 3 ramen beschikt kan het zelfs gebruikt worden als (extra) slaapkamer, maar uiteraard ook als hobbyruimte of wellicht als opslag.

Dit royale woonhuis staat in de gewilde en kindvriendelijke woonomgeving Zuidereng, op de hoek met de Thorbeckestraat. In de directe omgeving van verschillende basisscholen en nabij de winkels in het oude dorp, bos en heide. Op loopafstand is er busverbinding met directe verbinding richting Amsterdam. En voor de auto zijn de A1 en A27 in 6 minuten bereikbaar.

Indeling van de woning

Begane grond:
Entree, vestibule, hal met prachtige lichte vide en toilet. De lichte woon/eetkamer beschikt over een gashaard en schuifpui naar de achtertuin. Wanneer u doorloopt komt u bij de half dichte keuken welke voorzien is van de nodige inbouwapparatuur, in de keuken is er tevens een loopdeur naar de tuin. Achter de keuken is een extra kamer welke u voor diverse doeleinde kunt gebruiken, deze ruimte beschikt tevens over een draai/kanteldeur naar de tuin. Ook is hier de deur naar de bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur. De bijkeuken is tevens benaderbaar vanuit de hal/entree.

Eerste verdieping:
Overloop met vide en groot raampartij. Op deze verdieping zijn 2 royale slaapkamers met schuifkastenwand, de slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een wastafel verwerkt in de kastenwand. De derde kleinere (slaap)kamer ligt tevens aan de voorzijde en is momenteel in gebruik als walk-in-closet. De badkamer is aan de achterzijde van de woning en is voorzien van douchecabine met stoomfunctie, dubbel wastafelmeubel, toilet en twee dakramen.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping met voorzolder voorzien van dakraam en veel bergruimte. Tevens bevindt zich hier een derde toilet en badkamer met douche en wastafel. De vierde (slaapkamer)kamer ligt achter de badkamer en is voorzien van een riante dakkapel.

Souterrain:†
Hal, stookruimte en multifunctionele werk/hobbyruimte met drie grote ramen.

Buitenruimte:
De woning beschikt over een royale voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is bereikbaar via een poort tussen de garage en woning en ligt op het zuiden. De garage is middels een loopdeur bereikbaar vanuit de achtertuin.

Kenmerken en bijzonderheden:
- † † † † †In de woonkamer is een gashaard
- † † † † †De woning beschikt over een garage en souterrain
- † † † † †De woning is voorzien van zonnepanelen
- † † † † †Parkeren op eigen terrein
- † † † † †De woning heeft veel leefruimte welke multifunctioneel inzetbaar zijn
- † † † † †De achtertuin is gelegen op het zuiden

Interesse? Bel ons voor een afspraak!

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-09-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
205 m²
Perceeloppervlakte
361 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder