Vorige | Volgende

Albatrospad 134 1021TR Amsterdam, Vogelbuurt Zuid

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

**English version below**
Modern en ruim hoekappartement van 86m2 met 3 slaapkamers net ten noorden van het IJ, de nieuwste hotspot van Amsterdam! Op de begane grond is een eigen berging. De metrohalte Noorderpark direct naast het gebouw brengt je met de Noord- Zuidlijn in 2 minuten op Centraal Station en in 12 minuten naar Station Zuid-WTC. Daarnaast ligt de pont op 5 minuten fietsafstand.

Appartementencomplex de Albatros, dat de Zuiderkerk architecten prijs heeft gewonnen, voldoet aan alle moderne eisen en gemakken. De entree van het gebouw is ruim en er is een gemeenschappelijke tuin waar de bewoners gebruik van kunnen maken. De woning is licht en sfeervol met drie slaapkamers op de zesde verdieping. Het appartement is met een lift bereikbaar.

Het appartement:
Via de centrale ingang neemt u de lift naar de zesde verdieping. Vanuit de entree/hal met videofoon is de woonkeuken en het toilet bereikbaar. Vanwege de hoekligging en de vele ramen komt in alle vertrekken veel daglicht binnen en heeft u prachtig uitzicht over Amsterdam. De woonkeuken is ruim en biedt voldoende plaats voor een grote eettafel. Het keukenblok is antraciet grijs en heeft diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer is op de hoek gelegen en is 20 m2 groot. Door de hoekligging en de vele grote ramen (12 stuks) is het een zeer lichte woning te noemen. De eerste, riante slaapkamer is aan twee kanten vanaf de woonkamer te bereiken, o.a. via een grote schuifdeur. Deze kamer heeft beschikking over een mooie en ruime inbouwkast.

Vanuit een kleine hal is de licht betegelde badkamer met een ligbad en wastafel bereikbaar. Verder zijn er nog twee slaapkamers, een toilet en een ruime berging met wasmachine- en drogeraansluiting, de Cv ketel en mechanische ventilatie. De woning is geheel voorzien van een mooie massief eikenhouten vloer. Kortom een heerlijk appartement op een geweldige locatie.

De omgeving:
Amsterdam-Noord ontwikkelt zich met de komst van de Noord-Zuidlijn in een razend tempo tot een "hot spot" van Amsterdam en een zeer populaire woonomgeving met een grote diversiteit aan restaurants en uitgaansgelegenheden in het Hamerstraatgebied waaronder café-restaurant Stork, De Goudfazant, Skatecafe en FC Hyena. De ADAM Toren, filmtheater EYE, THT direct naast de Buiksloterveer en het NDSM terrein met zijn brede aanbod van restaurants en festivals.

Ook is er veel groen met het Vliegenbos en het Noorderpark letterlijk om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kun je op loopafstand terecht bij het nieuwe winkelcentrum Mosveld (o.a. AH, Blokker, de Bakkerszonen), Jumbo Foodmarkt, De Pek Markt. Tot slot ben je met de auto in 4 minuten op de ring A-10 of in het centrum. En zoals gezegd op 2 minuten loopafstand van de halte van de Noord-Zuidlijn en 5 minuten fietsen van de pont.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2006
- Woonoppervlakte is 86m2 (NEN 2580)
- Op de begane grond een gemeenschappelijke binnentuin
- De externe berging is 2,88 x 1,53 meter -
- Energielabel A
- 2 minuten lopen van de Noord-Zuidlijn metrohalte

Erfpacht
- De Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 zijn van toepassing
- Tijdvak loopt van 01-05-2004 t/m 30-04-2054
- De erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-04-2054

VvE
- VvE Albatros Lamellen 2-4
- De servicekosten zijn € 147,96 per maand
- Actieve VvE met een professionele administrateur
- Ruim reservefonds aanwezig

Parkeren
- Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.
- De kosten bedragen € 15,- per half jaar.


**English version **
Modern and spacious corner apartment of 86 m2 with 3 bedrooms just north of the IJ, the newest hotspot in Amsterdam! There is a private storage room on the ground floor. The Noorderpark metrostop directly next to the building takes you with the North-South line in 2 minutes to Central Station and in 12 minutes to Station Zuid-WTC. The ferry to Central Station is 5 minutes by bike.

The architectural prize-winning Albatros Apartment Complex has all the modern conveniences. The entrance of the building is spacious with a shared garden for tenants. This corner apartment is bright and airy with three bedrooms on the 6th floor, easily accessible by lift.

The apartment:
Take the elevator to the sixth floor via the central entrance. From the entrance/hall with videophone is the kitchen and the toilet accessible. Because of the corner location and the many windows, lots of daylight enters all rooms and you have a beautiful view over Amsterdam. The kitchen is spacious and offers enough space for a large dining table. The kitchen unit is anthracite gray and has various built-in appliances.

The living room is located on the corner and is 20 m2. Throughout the corner apartment are 12 floor-to-ceiling windows, filling the apartment with natural light.

The master bedroom can be entered from the hall or through the large sliding door connecting it to the living room. This room has a large built-in closets along one wall. Through the door, is the roomy bathroom with a bathtub and sink. Additionally, there are two bedrooms, a toilet, and a sizeable storage/laundry room with a washer/dryer hookup and the heating and ventilation units. Across the apartment is cozy hardwood oak flooring.Overall a wonderful apartment in a great location.

Area:
With the arrival of the North-South line, Amsterdam-Noord is rapidly developing into a "hot spot" of Amsterdam and a very popular living environment with a wide variety of restaurants and entertainment venues in the Hamerstraat area including café-restaurant Stork, De Goudfazant, Skatecafe and FC Hyena. The ADAM Tower, EYE movie theater, THT right next to the Buiksloterveer and the NDSM site with its wide range of restaurants and festivals.

There is also a lot of green with the Vliegenbos and the Noorderpark literally around the corner. For daily shopping you can walk to the new Mosveld shopping center (including AH, Blokker, and De Bakkerszonen bakery), the Jumbo Foodmarkt, and De Pek Markt.

Finally, you can reach the A-10 ring road or the center in 4 minutes by car. And as said, 2 minutes walk from the stop of the North-South line and 5 minutes by bike from the ferry.

Particularities:
- Year of construction 2006
- Living area is 86m2 (NEN 2580)
- A communal courtyard on the ground floor
- The external storage room is 2.88 x 1.53 meters
- Energy label A
- 2 minutes walk from the Noord-Zuidlijn metro stop

Ground lease
- The General Provisions of the municipality of Amsterdam of 2000 apply
- The period runs from 01-05-2004 to 30-04-2054
- The lease rent has been bought

VvE
- VvE Albatros Slats 2-4
- The service costs are € 147.96 per month
- Active VvE with a professional administrator
- Ample reserve fund available

Parking
- There is currently no waiting time for obtaining a parking permit.
- The costs are € 15 per half year.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder