Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albers Weer 1 1566RT Assendelft, Waterrijk

Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
121 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
120 m²

Omschrijving

Keurige uitgebouwde hoekwoning in Saendelft!

Aan het rustige Albers Weer hebben wij deze royale uitgebouwde woning met een zonnige tuin voor u op het oog! Het betreft een woning die op de begane grond voorzien is van een uitbouw aan de achterzijde en een erker in de zijgevel. Deze hoeveelheid daglicht in de woonkamer is echt heerlijk! Op de op de tweede verdieping is de woning vergroot door middel van een forse dakkapel (2003). De afgelopen jaren hebben deze eigenaren hier met veel plezier gewoond en de woning met zorg onderhouden; zo zijn de badkamer en het toilet in 2014 vernieuwd. Daarnaast beschikt de woning over veel (gratis) parkeerruimte voor de deur en heeft het een tuin op het aangename zuid-westen.

De woning is goed gelegen met scholen en openbaar vervoer om de hoek, maar ook nabij de uitvalswegen naar bijvoorbeeld Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Haarlem. Verder is de buurt rustig en kindvriendelijk en bevindt Winkelcentrum De Saen zich op 5 minuten lopen. Tevens zijn er vele recreatie- en sportmogelijkheden in de nabijheid.

De woning is gebouwd in 2001 en daardoor goed ge´soleerd. Tot slot kunnen wij melden dat deze woning is aangesloten op op Stadsverwarming en daardoor volledig gasloos!

Benieuwd geworden? Reageer snel voor een rondleiding!

* Bouwjaar: 2001
* Perceeloppervlakte: 120 m▓ eigen grond
* Woonoppervlakte: 121 m▓
* Inhoud: 436 m│

Bijzonderheden:
- volledig uitgebouwde hoekwoning;
- volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- verwarming en warm water door middel van stadsverwarming;
- badkamer en toilet vernieuwd in 2014;
- elektrische vloerverwarming in de badkamer.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor ˙w belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-06-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²
Perceeloppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder