Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 103 3 1072CR Amsterdam

Huurprijs € 1.550 per maand

Bouwjaar
1898
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Albert Cuypstraat 103-3, 1072CR Amsterdam
Op de gezellige Albert Cuyp bieden wij dit sfeervolle tweekamerappartement aan! Het appartement is voorzien van één ruime slaapkamer en een groot balkon aan de achterzijde!

Ligging en bereikbaarheid
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. diverse trams en de Noord Zuid-lijn op steenworp afstand), de fiets en de auto.

Indeling
Entree van het appartement op de derde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer aan de voorzijde is erg licht dankzij drie ramen op het zuiden. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en daarnaast praktische inbouwkasten heeft met onder andere de wasmachineaansluiting. De ruime slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen, zowel de slaapkamer als de keuken hebben toegang tot het ruime balkon. Vanaf de hal is de fraaie badkamer bereikbaar voorzien van rainshower met handdouche en een wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal.

Albert Cuypstraat:
Landschap- en portretschilder (1620-1691). De straat is aangelegd na demping van de Zaagmolensloot. Tot in de tweede helft van de negentiende eeuw stond hier een aantal houtzaagmolens. In 2005 bestond de Albert Cuypmarkt die in deze straat wordt gehouden, 100 jaar.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
-Appartementsrecht, 51m2 gebruiksoppervlakte
- Een ruime slaapkamer
- Verkeerd in goede staat
- Beschikbaar per begin april 2021
- LET OP: wordt leeg verhuurd, meubels op de foto's zijn niet inclusief
- Exclusief gas, water en licht
- Één maand waarborgsom
- Verder geen kosten voor huurder
- Parkeren via vergunningsstelsel, per direct een vergunning aan te vragen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder