Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 132 4 1073BJ Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.395 per maand

Bouwjaar
1887
Woonoppervlakte
28 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW***

Dit prachtig gerenoveerde 2-kamer appartement, gelegen aan de Albert Cuypstraat in populaire Pijp, is per direct beschikbaar. Het lichte appartement is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over vloerverwarming, een ruim bemeten slaapkamer, luxe badkamer, heerlijk balkon en woonkamer met fraaie open keuken. Zeer goede toegang tot het openbaar vervoer, de snelweg en op een steenworp afstand van de Noord/Zuidlijn naar Centraal Station of Station Zuid.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs € 1.395,- per maand excl. gas, water, elektra, internet/tv en gemeentelijke heffingen
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur
- Onder voorbehoud gunning verhuurder
- Per direct beschikbaar
- Huurperiode voor onbepaalde tijd, met een minimum van 12 maanden

INDELING
Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis. De lichte woonkamer met daklicht is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een fraaie open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer zijn de ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, het separate toilet en de luxe badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en design radiator.

LOCATIE:
De Albert Cuypstraat met haar veelzijdige markt is waarschijnlijk de bekendste straat van de Pijp en is zeer centraal gelegen. Diverse supermarkten en gezellige horeca, met leuke terrasjes zijn om de hoek te vinden. Daarnaast is het Sarphatipark op loopafstand gelegen. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in Zuid, het Centrum of de Amstel over in Oost. Diverse metro-, tram- en buslijnen zijn op een steenworp afstand gelegen. De ringweg A-10 is met de auto binnen vijf a tien minuten te bereiken.


‘’Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.’’

++++++++++

This stunning, renovated 2-room apartment, situated on Albert Cuypstraat in sought-after De Pijp, is available immediately. The bright apartment is on the fourth floor and features underfloor heating, a spacious bedroom, luxury bathroom, a fabulous balcony and a living room with a beautiful open-plan kitchen. Excellent access to public transportation, the highway and a mere stone's throw from Noord/Zuidlijn with service to Central Station or Station Zuid.

SPECIFICATIONS
- Rental price of € 1,395 per month and excluding gas, water, electricity, internet/tv and municipal levies
- Deposit equal to 2 months' rent
- Subject to the discretional approval from the landlord
- Available immediately
- Indefinite rental term, of at least 12 months

LAYOUT
Entrance via the communal stairwell. The bright living room, with a skylight is at the front and features a gorgeous open-plan kitchen with a range of appliances. The living room accesses the large bedroom at the rear which opens to the balcony, the separate restroom and the luxury bathroom. The bathroom is equipped with a walk-in shower, vanity and a designer radiator.

LOCATION:
Albert Cuypstraat with its diverse market may well be the most iconic street in De Pijp and is in a highly central location. The area is home to numerous supermarkets and fabulous eateries and sidewalk cafes. Sarphatipark is within walking distance of the apartment. By bicycle, Zuid and Centrum boroughs, Amstel River and Oost borough are just 5 minutes away. The A10 beltway is a five to ten minute drive from the apartment.


“This information was drafted with due care. However, we are not liable for any unintended omission, inaccuracy or otherwise, nor any consequences related thereto. All given measurements and dimensions are indicative only. The general terms and conditions of the NVM apply.”
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-07
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1887

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
28 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder