Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 166 c 1073BK Amsterdam

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1893
Woonoppervlakte
36 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Een fantastische studio appartement van 36m2 met berging, gemeenschappelijk dakterras op het zonnige zuiden en een vernieuwde keuken uit 2019 en dat allemaal in het hart van 'de Pijp', een ideale plek voor starters of studenten.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree komt u eerst op de eerste verdieping waar de berging van 5m2 met wasmachine aansluiting en het gemeenschappelijke dakterras op het zuiden van 20m2 zich bevinden.
Op de tweede verdieping komt u het appartement binnen, bij binnenkomst heeft u direct aan de rechterzijde de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, als u verder doorloopt komt u in een 2019 vernieuwde keuken met inbouwapparatuur en een eiland waar u met ze 2e heerlijk kan aan dineren.
De woon- slaapgedeelte met 3 grote ramen is ruim opgezet waardoor er een heerlijke grote lounge bank kan staan, 2 kledingkasten en een royaal ruim bed, tevens is het ook mogelijk om wonen en slapen te scheiden door een wand te plaatsen.

Ligging:
De Albert Cuypmarkt ligt midden in de leukste buurt van Amsterdam, de Pijp. Het is geweldig om langs alle gezellige kramen te lopen voor de dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving zijn tal van leuke boetiekjes, hippe restaurants en gezellige cafés te vinden. Met het Sarphatipark als achtertuin en de Amstel, de Utrechtsestraat en het Museumplein op loopafstand is het hier geweldig wonen. Met enkele minuten fietsen ben je bovendien zo bij het Vondelpark of de Grachtengordel. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijn 3, 4,12, 16 en 24), op de Ferdinand Bolstraat is een halte van de Noord/Zuidlijn en met de auto bent u zo op de ring A10.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Pand is gerenoveerd in het jaar 2001
- Keuken uit 2019
- Servicekosten bedragen € 86,95,- P.M
- Ruime eigen berging van 5m2 op de eerste verdieping
- Gemeenschappelijk dakterras op het zuiden
- Centrale ligging met alle voorzieningen om de hoek!
- Uitzicht op de Albert Cuypmarkt!
- Energielabel D

----------------------------

A fantastic studio apartment of 36m2 with storage room, communal roof terrace on the sunny south and a renovated kitchen from 2019, all in the heart of 'de Pijp', an ideal place for starters or students.

Layout:
Through the communal entrance you first reach the first floor where the storage room of 5m2 with washing machine connection and the communal roof terrace on the south of 20m2 are located.
You enter the apartment on the second floor, upon entering you have directly on the right side the bathroom with walk-in shower, toilet and sink, if you continue further you will enter a 2019 renovated kitchen with appliances and an island where you can relax with them 2nd floor. to dinner.
The living-sleeping area with 3 large windows is spacious, so that there is a lovely large lounge sofa, 2 wardrobes and a spacious bed, it is also possible to separate living and sleeping by placing a wall.

Location:
The Albert Cuypmarkt is located in the middle of the nicest area of ??Amsterdam, the Pijp. It's great to walk past all the cozy stalls for daily shopping. There are many nice boutiques, trendy restaurants and cozy cafes in the immediate vicinity. With the Sarphatipark as a backyard and the Amstel, Utrechtsestraat and Museumplein within walking distance, it is great living here. You can also easily reach the Vondelpark or the Grachtengordel in a few minutes by bike. The location is easily accessible by public transport (tram lines 3, 4,12, 16 and 24), on the Ferdinand Bolstraat there is a stop of the North/South line and by car you can easily reach the A10 ring road.

Particularities:
- Own ground
- Property was renovated in the year 2001
- Kitchen from 2019
- Service costs are € 86.95 P.M
- Spacious private storage room of 5 m2 on the first floor
- Communal roof terrace on the south
- Central location with all amenities around the corner!
- View of the Albert Cuyp market!
- Energy label D
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
36 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder