Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 192 1 1073BL Amsterdam, Hercules Seghersbuurt

Vraagprijs € 365.000 

Bouwjaar
1886
Woonoppervlakte
44 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

PUUR* WONEN!
FANTASTISCH 2-KAMER APPARTEMENT VAN CIRCA 45 MET BALKON OP HET ZUIDEN GELEGEN OP EIGEN GROND MIDDEN IN DE BRUISENDE PIJP

Dit prachtige 2-kamer appartement is gelegen in de populaire Pijp. Een heerlijke plek om thuis te komen met alle gezelligheid om de hoek. Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. U bereikt de eerste verdieping via het gemeenschappelijke trappenhuis. Bij binnenkomst arriveert u in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van het appartement, grenst tevens aan de half open keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, en een oven. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer die toegang geeft tot het rustig gelegen balkon op het zuiden. Hier is het heerlijk rustig slapen. De badkamer bevindt zich naast de slaapkamer en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een w.c. De hal geeft ook nog toegang tot de berging waar tevens plek is voor een wasmachine en droger. De gehele woning is uitgevoerd met een mooi lichte vloer.

Omgeving:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Om de hoek zijn er talloze gezellige (eet)cafés en restaurants te vinden. De Albert Cuypmarkt is uiteraard sfeerbepalend. Op enkele minuten lopen ligt de gezellige Utrechtsestraat met zijn bijzonder gevarieerde winkelaanbod. Het Museumplein en het Vondelpark liggen op loopafstand. Het Saphartipark bevindt zich twee straten verderop; perfect voor picknick of wandeling. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 4, 12, 24 en natuurlijk de Noord Zuid-lijn), de fiets en de auto.

Bijzonderheden:
* Eigen grond
* Balkon op het Zuiden
* Gelegen in de populaire Pijp
* Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas
* Gelegen op eigen grond
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten € 75,- per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure is beschikbaar op de website van de verkopend makelaar.

** ENGLISH VERSION**

PUUR* LIVING!
FANTASTIC 2-ROOM APARTMENT OF CIRCA 45 WITH BALCONY ON THE SOUTH LOCATED ON FREEHOLD LAND IN THE MIDDLE OF THE PIJP

This beautiful 2-room apartment is located in the popular Pijp. A wonderful place to come home to with all the fun around the corner. Located on freehold land, so no leasehold.

Layout:
The apartment is located on the first floor. You reach the first floor via the common staircase. Upon entering you arrive in the hall that gives access to all rooms. The living room, which is located at the front of the apartment, is also adjacent to the semi-open kitchen. The kitchen is equipped with a 4-burner gas stove, extractor hood, dishwasher, refrigerator and oven. At the rear of the apartment is the spacious bedroom which gives access to the quietly located south-facing balcony. Here you can sleep peacefully. The bathroom is located next to the bedroom and is equipped with a walk-in shower, sink and toilet. The hall also gives access to the storage room where there is also room for a washing machine and dryer. The entire house has a nice light floor.

Surroundings:
De Pijp is characterized as a young and lively neighborhood with a charming architectural style. There are countless cozy (dining) cafes and restaurants around the corner. The Albert Cuyp market naturally determines the atmosphere. The cozy Utrechtsestraat with its particularly varied range of shops is a few minutes' walk away. The Museumplein and the Vondelpark are within walking distance. The Saphartipark is two blocks away; perfect for picnic or walk. In addition to all the fun and entertainment, De Pijp is also easily accessible by public transport (including tram 3, 4, 12, 24 and of course the North South line), bicycle and car.

Particularities:
* Located on freehold land
* South-facing balcony
* Located in the popular Pijp
* The apartment is fully double glazed
* Located on private land
* Healthy and active VvE
* Service costs € 75 per month
* Delivery in consultation

An extensive brochure is available on the website of the selling broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1886

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
44 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder