Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 223 II- A 1073BG Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Huurprijs € 1.000 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

LEUK STUDIOAPPARTEMENT GELEGEN OP DE GEZELLIGE ALBERT CUYPSTRAAT!

Adres:
ALBERT CUYPSTRAAT 223-II-ACHTER TE 1073 BG AMSTERDAM

Ligging:
Gelegen in de populaire Amsterdamse Pijp. De buurt kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan leuke en hippe koffie- en eettentjes, (boetiek)winkels, cafés en de beroemde Albert Cuypmarkt. Het Sarphatipark en de Amstel zijn om de hoek gelegen.

Bereikbaarheid:
Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen) en de grote uitvalswegen (zoals de A10 en de A2).

Oppervlakte:
Ca. 32 m2

Omschrijving:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde. De keuken is onlangs vernieuwd (zonder apparatuur).
Vloer- en schilderwerk is voor rekening huurder.

Entree; ruime, lichte woon/slaapkamer, dichte keuken met toegang tot het balkon, badkamer v.v. douche en toilet.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten.
Minimale huurperiode 1 jaar, daarna wordt het huurcontract voortgezet voor onbepaalde tijd.

Borg:
Ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden.

Oplevering:
Per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

Huurprijs:
€ 1.000,-- per maand, excl. gas, water en elektra.*** ENGLISH TRANSLATION ***

NICE STUDIO APARTMENT LOCATED ON ALBERT CUYPSTRAAT!

Address:
ALBERT CUYPSTRAAT 223-II REAR at 1073 BG AMSTERDAM

Location:
Located in the popular Amsterdam Pijp. The neighborhood is characterized by a variety of fun and hip coffee and eateries, (boutique) shops, cafes and the famous Albert Cuyp market. The Sarphatipark and the Amstel are located around the corner.

Accessibility:
The apartment is ideally located for public transport (various tram and bus connections) and major roads (such as the A10 and A2).

Surface:
Approx. 32 m2

Description:
The apartment is located on the second floor. The kitchen is just renewed (without appliances).
Floor - and paintwork is for the account of the tenant.

Entrance; spacious, bright living/bedroom, closed open kitchen with access to the balcony, bathroom with shower and toilet.

Rental conditions:
Rental prices are exclusive of service costs.
Minimum rental period 1 year, after which the rental contract is continued for an indefinite period.

Deposit:
The size of a payment obligation of 2 months.

Delivery:
Immediately.

Rental agreement and other conditions:
The standard ROZ model with additional provisions will be used as the lease.

Reservation:
This information is without obligation and only includes an invitation to make an offer. An agreement can only be concluded after express and written consent of our client.

Service fee:
To be determined.

Rental price:
€ 1.000 per month, excluding gas, water and electricity.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
32 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder