Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 233 2V 1073BG Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

**The apartment is under offer**

studio appartement gelegen in de gewilde buurt De Pijp in Amsterdam Zuid.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker. English version below."

Gelegen in een van de meest leuke en bruisende buurten van Amsterdam; De Pijp. Midden op de Albert Cuypmarkt, winkels, bars en restaurantjes zijn zijn overal om je heen. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar.
De woning ligt op de tweede verdieping aan de voorzijde. Onder de woning zit een beautysalon.

Indeling:
2e verdieping voorzijde: Via de hal kom je in de woon/slaapkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.
Vanuit de woonkamer kijk je op de markt aan de zuidzijde.

Bijzonderheden:
- Gezellige en hippe buurt;
- Studio appartement;
- Huurprijs € 995- excl. gas, water en elektra;
- Borg 3 maanden huur;
- Inkomenseis bruto inkomen 3x de huur, met garantsteller kan ook maar dan is de borg hoger;
- Maximaal 1 bewoner;
- Beschikbaar: vrijwel per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

**The apartment is under offer**

FOR RENT: studio apartment located in the popular neighborhood De Pijp in Amsterdam Zuid.

Located in one of the most fun and vibrant neighborhoods of Amsterdam, De Pijp. In the middle of the Albert Cuyp market, shops, bars and restaurants are all around you. Public transport is easily accessible.

The apartment is on the second floor at the front. Underneath the apartment is a beauty salon.

Classification:
2nd floor front: Through the hall you enter the living/bedroom with open kitchen. The kitchen is equipped with appliances including a dishwasher. The bathroom has a shower, sink and toilet.
From the living room you can see the market on the south side.

Details:
- Cozy and trendy neighborhood;
- Studio apartment;
- Rent € 995- excl. gas, water and electricity;
- Deposit 3 months rent;
- Income requirement gross income 3x the rent, with guarantor is also possible but then the deposit is higher;
- Maximum 1 occupant;
- Available: almost immediately.

This information has been compiled by us with due care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces given are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-02-2021
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
23 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder