Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 264 1Achter 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Bouwjaar
1898
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Starters opgelet!
Goed onderhouden appartement gelegen op een super locatie in De Pijp met balkon op het zuiden én op eigen grond!

Het appartement ligt gelegen aan de achterkant van het gebouw waardoor je in alle rust kunt genieten op het balkon. Tevens ligt het appartement midden in de Albert Cuypstraat en dichtbij vele gezellige cafés, restaurants, koffietentjes, winkels, Het Sarphatipark en de Utrechtsestraat. Met de fiets bent u binnen enkele minuten midden in het Centrum.

De perfecte combinatie tussen de gezelligheid van de stad en rust in je eigen huis.

INDELING
Het appartement ligt gelegen op de eerste verdieping. Via de hal bereik je de slaapkamer en de woonkamer/ eetkamer met balkon en open keuken voorzien van inbouwapparatuur: 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Ook is de keuken voorzien van een ingebouwde combi wasmachine/droger. Via de woonkamer/ eetkamer bereik je de badkamer met toilet, wastafel en douche.

BEREIKBAARHEID
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16, 24 en de Noord Zuid-lijn) ook met de auto is het appartement goed bereikbaar via de uitvalswegen naar de A10.

EIGENDOM
Gelegen op eigen grond.

KADASTRALE AANDUIDING
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het gebouw gelegen te 1073 BR Amsterdam, Albert Cuypstraat 264 1A, kadastraal bekend gemeente Amsterdam,sectie R, complexaanduiding 7906, appartementsindex 8.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het appartement maakt onderdeel uit van de VvE Albert Cuypstraat 264. De beheerder van de Vve is Inxxx Vastgoed beheer. De servicekosten bedragen €67,00 per maand.

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel D
- Bouwjaar: 1898
- Gelegen op eigen grond
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Balkon op het zuiden
- Prachtige locatie midden in De Pijp

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Attention Starters!
Well-maintained apartment located in a super location in De Pijp with a south-facing balcony and on private land!

The apartment is located at the rear of the building so you can enjoy the balcony in peace. The apartment is also in the middle of the Albert Cuypstraat and close to many cosy cafes, restaurants, coffee houses, shops, Het Sarphatipark and Utrechtsestraat. You can be in the middle of the Centre within a few minutes by bike.

The perfect combination between the cosiness of the city and tranquility in your own home.

LAYOUT
The apartment is located on the first floor. Through the hall you reach the bedroom and the living room/dining room with balcony and open kitchen with appliances: 4 burner stove, extractor hood, dishwasher and refrigerator. The kitchen is also equipped with a built-in combi washer/dryer. Through the living room/dining room you reach the bathroom with toilet, sink and shower.

ACCESSIBILITY
The apartment is easily accessible by public transport (including tram 3, 7, 10, 16, 24 and the North South line). The apartment is also easily accessible by car via motorway to the A10.

FEATURES
- Energy label D
- Year of construction: 1898
- Located on private land
- No waiting time for a parking permit
- South-facing balcony
- Beautiful location in the middle of De Pijp
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-02-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
29 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder