Vorige | Volgende

Albert Cuypstraat 266 2A 1073BR Amsterdam, Sarphatiparkbuurt

Vraagprijs € 250.000 

Bouwjaar
1898
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

***SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW***

Heerlijk lichte studio van circa 25 m2 gelegen op eigen grond, met balkon op het zuidoosten, middenin de bruisende Pijp. De ligging aan de achterzijde van het pand is ideaal, rustig en toch met alle voorzieningen voor de deur.

Niet alleen de Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein, maar ook het Vondelpark en het Museumplein met haar prachtige musea liggen op loopafstand en in de nabijheid vind je een breed scala aan leuke horecagelegenheden en winkels. Het openbaar vervoer is via tram 16 en 24 en de Noord/Zuidlijn uitstekend geregeld en met de auto ben je zo op de Ring A-10, parkeren kan in de recent geopend Albert Cuypgarage.

Indeling:
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis is de overloop met meterkast en entree op de tweede verdieping te bereiken. De lichte leefruimte met open keuken voorzien een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, wasemkap en combi oven/magnetron is gelegen aan de achterzijde en biedt middels dubbele openslaande deuren toegang tot het woningbrede balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel en er is een separaat toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een mooie eiken vloer.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond.
- De vereniging van eigenaren ‘Albert Cuypstraat 266 te Amsterdam’ bestaat uit 7 leden. De servicekosten bedragen thans € 67,- per maand.
- Dubbel glas.
- Verwarming en warm water middels eigen cv-ketel.
- Balkon gelegen op het zuidoosten.
- NEN-meetrapport aanwezig: 24,80 m2 woonruimte, 4,30 m2 gebouwgebonden buitenruimte.
- Verkoper heeft het verkocht zelf niet (recent) gebruikt.
- Oplevering in overleg, kan snel.

‘’Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.’’

++++++++++

Lovely, bright studio apartment spanning approximately 25 sqm - a freehold property - with a southeast-facing balcony, at the heart of bustling De Pijp. Its location at the rear of the building is ideal: quiet, yet nearby all amenities.

Within walking distance not only of Albert Cuyp market and Gerard Douplein, but also of Vondelpark and Museumplein with its world-famous museums. In immediate proximity to a wide selection of fabulous cafes, eateries and shops. Excellent connectivity by public transportation is ensured, via trams 16 and 24 and the Noord/Zuidlijn metro. By car, the A10 beltway is just a short drive away, parking is available in the recently opened Albert Cuyp garage.

Layout:
The well-presented communal stairwell leads to the landing with the meter cupboard and entrance on the second floor. The bright living space with an open-plan kitchen fitted with a dishwasher, refrigerator/freezer, 4-burner gas cooker, range hood and combination oven/microwave is at the rear, from where French doors open to the south-facing balcony that spans the full width of the apartment. The bathroom is equipped with a walk-in shower and sink, and there is a separate restroom.

The entire apartment is fitted with beautiful oak flooring.

Specifications:
- Freehold property.
- The homeowners association ‘Albert Cuypstraat 266 te Amsterdam’ is comprised of 7 members. Current monthly service charges of € 67.
- Double glazing.
- Individual central heating unit.
- Southeast-facing balcony.
- NEN-measurement survey available: 24.80 sqm residential floor area, 4.30 sqm building-related outdoor space.
- Seller did not (recently) reside in the property personally.
- Closing upon mutual agreement, quick closing negotiable.

"This information was drafted with due care. However, we are not liable for any unintended omission, inaccuracy or otherwise, nor any consequences related thereto. All given measurements and dimensions are indicative only. The general terms and conditions of the NVM apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-08
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
25 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder